Video! Cum s-au descurcat moldovenii în cadrul celei de-a doua semifinale live ,,Românii au Talent”

Cea de-a doua semifinală live a oncursului ,,Românii au talent” a avut loc vineri, 4 mai. Muzică, dans, teatru și emoție, acestea au fost ingredientele unei seri speciale. Din zece concurenți, doar doi au fost aleși pentru a concura în marea finală.

separator

Anastasia și Serghei Hohreacov sunt gimnaști. Tinerii formează un cuplu și în viața reală. În semifinala de ieri, dansatorii au dat tot ce aveau mai bun pentru a-i convinge pe telespectatori să le acorde voturile necesare pentru a merge în finală. Chiar dacă nu au fost favoriții publicului pentru finală, cei doi dansatori moldoveni au făcut spectacol pe scena de la ,,Românii au Talent.

Uj alt concurent moldovean, care a evoluat în cea de-a doua semifinală a concursului, este Jorik Popușoi. Tânărul în vârstă de 27 de ani s-a dezlănțuit, din nou, pe scenă și i-a lăsat mască pe jurați.

Moldoveanul nu a obținut suficiente voturi din partea publicului, pentru a merge în finală, însă a reușit să impresioneze audiența cu un număr de mișcări explozive. Un moment de breakdance plin de energie și entuziasm a avut loc pe marea scenă a talentelor. Vezi video!

Tragic. Un moldovean stabilit în Rusia a fost ucis de soțul amantei sale
Articolul anterior
Video! Moment neplăcut în timpul unui botez. Un preot le cere părinților să iasă afară din biserică
Articolul următor
Alte articole interesante