Video! Cum s-a desfășurat cea de-a doua operațiune de salvare a copiilor din peștera scufundată din Thailanda

Alți câțiva copii ai echipei de fotbal blocată împreună cu antrenorul ei timp de peste două săptămâni într-o peşteră din nordul Thailandei au fost salvaţi în timpul celei de-a doua operațiuni.

separator

Primii copii au fost scoși duminică, iar operațiunea a fost reluată luni dimineață. În total, opt copii au fost salvați. În peșteră au mai rămas 4 băieți și antrenorul echipei lor.

În operațiunile de salvare sunt implicați 90 de scafandri, 40 din Thailanda și 50 din străinătate. Oficialul care a condus echipa de salvare a spus că băieții ieșiți astăzi din peșteră, sunt „în siguranță și conștienți”, aceștia au fost internați într-un spital local.

Chiang Rai, în calitate de guvernator al regiunii Narongsak Osatanakorn, a declarat, într-o conferință de presă că operațiunea de luni a durat mai puțin decât cea duminică, având în vedere experiența acumulată și pentru că au fost implicați mai mulți oameni.

Potrivit echipei de salvare, cel mai dificil este primul kilometru, întrucât scafandrii și copiii sunt nevoiți să înoate sub apa poluată ca urmare a inundației subteranei. Vezi video!

La ”O seară Fetească” vor fi turnate în pahare 1000 de sticle cu vin de la 17 producători!
Articolul anterior
Primele imagini de la botezul Prinţului Louis!
Articolul următor
Alte articole interesante