Video! Dana Markitan a lansat videoclipul ,,Dorul părintesc”

Interpreta Dana Markitan a început anul 2019 cu o lansare emoționantă. Artista a prezentat noul său videoclip „Dorul părintesc” , realizat în colaborare cu instrumentistul Radu Zaplitnii. Piesa este dedicată părinților și copiilor, copleșiți de dor și despărțiți de mii de kilometri depărtare.

separator

,,Este o piesă de Teodor Negară din anii 1960, cântată de mine la concursul „Floare din Grădina”, 1996. Am refăcut-o într-o variantă new-age, și am plămădit tot ce veți audia și privi timp de un an – lucru pe care l-am făcut pentru prima oară, în cariera mea de artistă. Mult suflet, dedicație, dragoste a fost depus în acest produs…muzical, îmbrăcat într-o formă video. Din acest motiv sper să ajungă în inima cît mai mult oameni.

Această piesă e dedicată mamelor, cele care sunt în viețile noastre, și celor plecate, și oamenilor care nu mai locuiesc în țara-mamă. ‍‍‍Țineți la familia voastră!!! Ea e tot ce aveți mai scump. De o lună locuiesc în Veneția, de asta acest videoclip reprezintă adevărul din viața mea și dorul meu față de mama mea, de Moldova și tot ce am acolo. Părinții, bunicele mele și rudele mele le vedeți în videoclip, și satul buneilor mei, Călugăr. Vă iubesc și vă doresc să fiți fericiți oriunde”, comunică artista, pe pagina sa de facebook.

Vizionare plăcută!

Necaz pentru șoferi! O gură de canalizare, în centrul capitalei, stă descoperită de 2 săptămâni
Articolul anterior
Mai multe puncte vamale, cu România și Ucraina, închise! Care este situația la moment?
Articolul următor
Alte articole interesante