Video! Doamna Dora vine cu un nou videoclip, pe versurile lui Kapushon

Emilian Crețu, în rolul personajului său Doamna Dora, revine cu un nou videoclip, care este întitulat scurt ,,Am săti de anul nou”. Dora își distrează fanii, iar în mai puțin de câteva ore de la lansare, noul show a adunat sute de mii de like-uri.

Emilian Crețu a ținut să menționeze că în spatele piesei au colaborat zeci de oameni care au făcut o munca imensă.

„Am muncit foarte mult, am pus mult suflet și le mulțumesc foarte mult celor care au lucrat la acest proiect. Sper sa va placa și să apreciați piesa.” a spus artistul.

Pentru realizarea piesei „Am sati de anul nou”, Emilian Crețu a colaborat cu Kapushon, căruia îi aparțin versurile și muzica. Videoclipul a fost realizat de frații Spoială.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Un bărbat de 34 de ani, lovit pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dacia
Articolul anterior
Decizie istorică în Austria: guvernul nu mai construieşte autostrăzi, pentru a proteja mediul
Articolul următor