Video! Două femei, filmate cum fură căruciorul unui copil din scara unui bloc de locuit din Capitală

Două femei sunt căutate de către poliție după ce au sustras un cărucior pentru copii din scara unui bloc de locuit din bulevardul Mircea cel Bătrân. Gestul rușinos a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în preajmă.

separator

Infracţiunea a fost comisă recent. Potrivit proprietarului căruciorului, paguba materială pricinuită ar fi de 4 000 lei. În urma investigaţiilor demarate, poliţiştii au constatat că, suspectele, de etnie romă, nu locuiesc pe această adresă, întrucât au intrat în bloc când o locuitoare a deschis uşa de acces la scară.

Ulterior, individele a ieșit din bloc cu căruciorul şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută.

În acest context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penală pentru furt, iar suspectele riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care deţin informaţii despre locul aflării suspectelor şi identitatea acestora, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de telefon 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor este garantată.

O fetiță de 15 ani a dispărut fără urmă! Poliția e în alertă
Articolul anterior
Cum să cucerești un bărbat în funcție de zodie
Articolul următor
Alte articole interesante