Video! Emilian Crețu a inaugurat terenul de joacă pentru copii din Negureni, satul său de baștină

Emilian Crețu și-a văzut visul împlinit. Așa cum a promis, cu ajutorul fanilor săi și campaniei ,,1 leu”, actorul a inaugurat terenul de joacă pentru copii din satul Negureni, locul său de baștină. Cu ocazia evenimentului, copiilor le-a fost oferită înghețată, pufuleți și pop-corn gratis.

Cei mici, însoțiți și de către adulți, au avut parte de distracție, muzică și voie bună. Pe rețelele de socializare actorul le-a mulțumit tuturor celor care au contribuit pentru a le aduce celor mici zâmbete și o copilărie mai fericită. Acesta a mai dezvăluit că instalarea terenului de joacă a costat per total 150 mii lei, din care 80 mii – bani adunați în urma campaniei, iar 70 mii lei sunt donația proprie a actorului.

Spațiul de joacă a fost amenajat cu o alee verde de tei, bănci și fotolii moi.

Pe 5 ianuarie 2020, de ziua sa de naștere, Emilian Crețu a lansat campania ,,1 leu” care presupunea ca orice persoană care dorește să facă o poză cu actorul să contribuie cu donația unui leu. Ulterior, acesta a dezvăluit că banii care au fost adunați vor fi utilizați pentru amenajarea unui teren pentru copii, în satul său natal, Negureni, raionul Telenești. Astăzi, Emilian Crețu a promis că va continua campania ,,1 leu” pentru a da viață și altor proiecte planificate.

Mai jos, câteva filmulețe vesele de la deschiderea spațiului de joacă pentru copii.

Un patruped fără supraveghere a mușcat 3 adulți și un copil, în sectorul Ciocana
Articolul anterior
Simon Kjær, căpitanul danezilor, a devenit eroul zilei. I-a salvat viața colegului său pe teren, după un stop cardiac, după care a mers să-i dea curaj soției fotbalistului
Articolul următor
Alte articole interesante