Video filmat în primele minute după producerea accidentului din sectorul Buiucani. Pasagerul șoferiței era în viață

Un nou videoclip despre accidentul mortal din Buiucani a fost publicat, fiinf filmat la câteva minute după coliziunea unui Porsche cu un troleibuz.

separator

Judecând după imagini, martorii oculari ai incidentului au alergat imediat la mașina avariată, care au fost șocați de ceea ce au văzut. Șoferul și pasagerul nu purtau centuri de siguranță. În urma loviturii, acesta din urmă a lovit parbrizul cu capul. Ulterior, martorii accidentului l-au îndepărtat pe bărbat și au verificat pulsul șoferului, relatează tv8.md. Băbatul era încă viu.

Cadrele arată, de asemenea, că, din cauza unei lovituri puternice, una dintre ușile troleibuzului a căzut. Pasagerii răniți din troleibuz așteptau ajutor stând pe pământ. (atentionare – limbaj necenzurat).

Reamintim că acest teribil accident a avut loc în după-amiaza zilei de 30 septembrie la intersecția străzilor Alba-Iulia și Onifisor Ghibu. Un pasager din Porsche a murit și alte 20 de persoane au fost rănite, inclusiv o șoferiță de 33 de ani care conducea mașina. Ea a fost dusă la spital în stare gravă. Astăzi s-a dovedit că la momentul accidentului conducea în timp ce era în stare de ebrietate.

Un nou-născut mort a fost găsit în valiza unei moldovence care muncea în Italia
Articolul anterior
Prințul Harry este îngrijorat pentru soția sa, care repetă soarta Prințesei Diana
Articolul următor
Alte articole interesante