Video! Guz a lansat videoclipul piesei “Iubesc Maniacal”

Guz a lansat videoclipul piesei “Iubesc Maniacal”, inclusă în albumul său “Colecţionez suflete”. Artistul a preferat să arate și o altă latură a iubirii, mai neastâmpărată și euforică.

separator

Piesa este plină de viață și de pasiune. Guz își arată latura euforică, pofta de viață și iubire pe care vrea să o transmită publicului.

,,“Iubesc maniacal” este o piesă care vrea să îți pună zâmbetul pe buze și te face să realizezi încă o dată cât de importantă este iubirea în viață noastră”, spune Guz.

https://youtu.be/JrvNzrlD-5k

Cei mai buni sportivi la Campionatul național de înot

Natalia Zaițeva din Tiraspol și Tudor Vartic din Chișinău au fost aleși cei mai buni sportivi în cadrul campionatului Moldovei la înot, care s-a desfășurat la Tiraspol. Natalia s-a remarcat la 200 metri spate cu rezultatul 2:18.2, în timp ce Tudor la 200 metri stil liber (1:55.01) și 400 metri stil liber (4:06.93), anunță olympic.md.


La campionatul național de înot au evoluat 234 de sportivi din orașele Chișinău, Tiraspol, Bălți și Rîbnița.

Omenirea se va confrunta cu o criză mondială de apă! Avertismentul dur al ONU: ”Lumea merge orbește pe o cale periculoasă de supraconsum vampiric”

Lumea „merge orbește pe o cale periculoasă” de „supraconsum și supradezvoltare vampirică” este mesajul îngrijorătoar transmis de un raport al Organizației Națiunilor Unite (ONU), scrie realitatea.net.

Raportul avertizează asupra unei crize mondiale iminente a apei și a unui „risc iminent” de penurie din cauza supraconsumului și a schimbărilor climatice, transmite BBC. Potrivit jurnaliștilor britanici, publicarea raportului are loc înainte de primul summit major al ONU privind apa din 1977 încoace. Cu acest prilej, mii de delegați sunt așteptați să participe la reuniunea de trei zile de la New York, care începe 22 martie.

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a declarat că apa, „sângele vital al umanității”, este secătuită de „utilizarea nesustenabilă a apei, poluarea și încălzirea globală necontrolată”, relatează G4Media.ro.

Raportul, publicat de UN Water și Unesco, avertizează că „penuria de apă devine endemică” din cauza consumului excesiv și a poluării, în timp ce încălzirea globală va spori penuria sezonieră de apă atât în zonele cu apă din abundență, cât și în cele deja afectate.

Richard Connor, autorul principal al raportului, a declarat că aproximativ 10% din populația globală „trăiește în prezent în zone cu un stres hidric ridicat sau critic”.

„În raportul nostru, spunem că până la 3,5 miliarde de oameni trăiesc în condiții de stres hidric cel puțin o lună pe an”, a declarat el pentru BBC.

Republica Moldova va avea ambasador în Danemarca

Republica Moldova va avea ambasador în Danemrca. Veaceslav Dobîndă va exercita funcția, după ce Guvernul a votat numirea sa în noua funcție, scrie realitatea.md.

Nicu Popescu a venit cu propunere în cadrul ședinței de miercuri a Guvernului. Actualmente Dobîndă este ambasador în Regatul Țărilor de Jos.

Noile atribuții vor fi exercitate prin cumul. Reședința misiunii diplomatice a Republicii Moldova în Danemarca s-a stabilit la Haga, Regatul Țărilor de Jos.

Totodată, miniștrii au decis și rechemarea unui funcționar de la CSI. Până acum, acesta a fost șef adjunct în cadrul Direcției Cooperare Economică a organizației.

Elevii moldoveni au obținut două medalii de bronz la Olimpiada Internațională de Chimie
Articolul anterior
Atenție șoferi! Mâine, vor fi mari ambuteiaje în centrul Capitalei
Articolul următor