Video! Imagini filmate cu drona din orașele fantomă din nordul Italiei

Zonele în care singurele mașini care mai circulă sunt cele ale carabinierilor. Imaginile filmate din dronă arată că în mare parte orașele din nordul Italiei sunt goale, în timp ce autoritățile au decretat carantină timp de două săptămâni, relatează The Independent, potrivit digi24.ro.

separator
În imaginile filmate într-un oraș din nordul țării se vede că singurele mașini care circulă pe străzi sunt cele ale carabinierilor. Autoritățile italiene au comandat izolarea a 12 orașe din regiune, iar poliția a amenajat blocaje rutiere pentru a se asigura că măsurile sunt respectate.

Locuitorii dintr-un orașel de lângă Milano au făcut coadă în afara unui supermarket pentru a cumpăra mâncare, dar au fost informați că acesta a fost închis din ordinul primarului.

Pier Paolo Silveri, vice-ministrul al Sănătății din Italia, a apelat la „simțul civic” al italienilor în urma măsurilor de carantină care au fost puse în aplicare. Autoritățile italiene au anulat meciurile de fotbal și evenimente culturale importante, cum ar fi celebrul Carnaval de la Veneția.

De la idee la faptă. Shâtor, prima școală de design vestimentar, creată de o moldoveancă
Articolul anterior
Austria a anunţat primele două cazuri confirmate de coronavirus. Un caz confirmat şi în Croaţia
Articolul următor
Alte articole interesante