Video! Imagini publicate de SIS care arată cum a fost înscenat pretinsul viol în dosarul lui Gheorghe Petic

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a publicat imagini video privind organizarea înscenării pretinsului ,,viol” în dosarul lui Gheorghe Petic.

Secvențe video arată organizarea înscenării pretinsului viol, instrucțiunile și ofertele făcute de către foștii angajați ai Direcției 5 a INI al IGP al MAI persoanei racolate în vederea denunțării false, precum și garanțiile propuse acesteia. Din imagini rezultă că scenariul realizat implică utilizarea unor substanțe farmacologice în vederea surprinderii victimei schemei ilicite la „locul faptei”.

Ulterior, persoana racolată a făcut un denunț fals, cu bună știință despre săvârșirea unei infracțiuni de viol, care este o infracțiune gravă, solicitând să fie recunoscută în calitate de parte vătămată, dând în această calitate declarații mincinoase referitor la circumstanțele „violului”.

Reamintim că în această dimineață, SIS, SPIA și PCCOCS au reținut 6 foști și actuali angajați MAI. 

În cadrul urmăririi penale au fost documentate acțiuni ce țin de fabricarea unui dosar penal privind un pretins viol săvârșit de un fost angajat MAI. În cazul în care persoanele reținute vor fi găsite vinovate, acestea riscă închisoare de la 2 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții pe un termen de la 5 ani la 10 ani.

Atenție! Imagini care pot conține limbaj licențios și pot afecta emoțional.

O actriță și un regizor din Rusia au fost trimiși pe Stația Spațială Internațională să filmeze primul film în spațiu. Rogozin e producător
Articolul anterior
Cel mai scump cadou primit recent de președintele Maia Sandu
Articolul următor
Alte articole interesante