Video! Kătălina Rusu a făcut senzație la ,,Vocea României”, în ținuta în care a fost mireasă!

Interpreta Kătălina Rusu și-a încercat norocul la ,,Vocea României”. În etapa audițiilor pe nevăzute, artista a încercat să cucerească juriul cu piesa ,,Invitat” din repertoriul trupei The Motans.

separator
Interpreta însă a avut parte de ghinion. Chiar dacă jurații au savurat interpretarea piesei și timbrul vocal deosebit al artistei, nici unul din ei nu a întors scaunul pentru participanta show-ului televizat.

Totuși, la finalul evoluției, după ce s-au întors toate scaunele, Irina Rimes a recunoscut-o pe interpreta din Moldova, iar Smiley s-a arătat impresionat de ceea ce a văzut. Astfel, atistul a fost curios să afle cine este concurenta, care a sclipit în scenă cu ținuta deosebită.

„Am venit în alb îmbrăcată, pentru că am cântat o piesă despre nuntă. Și am îmbrăcat ținuta de la nunta mea, de la cununia civilă”, a răspuns Kătălina Rusu, extrem de emoționată, menționând totodată că ea vine de la Chișinău.

„Kătălina e o finețe de fată. Mi-a părut rău, dar nu mi-a părut rău că nu m-am întors. Nu m-aș fi întors nici acum nici atunci. Mi-a părut rău că am simțit tristețea ei”, a declarat Irina Rimes făcând referire la prestația concurentei. Artista a îmbrățișat-o pe Kătălina și i-a sugerat să vină și la ediția din anul următor. Cei dragi, soțul și mama interpretei, i-au ținut pumnii strânși și au trăit la unison fiecare emoție transmisă în scenă:

Cu flori și lacrimi. Cei doi tineri din Căușeni, în vârstă de 27 și 32 de ani, comemorați la locul lor de muncă
Articolul anterior
Moldova ar putea renunța la schimbarea orei, după exemplul țărilor europene
Articolul următor
Alte articole interesante