Video! Irina şi Serghey Kovalsky au lansat piesa „Любовь как в сериале”

Tineri, frumoși și îndrăgostiși ca-n prima zi, Irina şi Serghey Kovalsky aniversează 10 ani de dragoste, iar cu ocazia acestui eveniment au lansat și o piesă denumită „Любовь как в сериале”. Cei doi au filmat și un videoclip în care artista apare la brațul soțului ei într-o rochie de mireasă, ca o adevărată eroină din filmele de epocă.

separator

„PREMIERĂ! Videoclip nou Uraaa!!! Dragostea este ca în serial! 💏

Sperăm să vă placă! Clipul a fost filmat în cinstea aniversării noastre! 10 ani de la prima întâlnire.

A fost misto! Ne-am amintit de nunta noastră, de prima noastră întâlnire, dar și cum a început perioada noastră cu buchete și bomboane! După cum probabil ați ghicit, am filmat un videoclip despre un subiect care va fi întotdeauna relevant! Cântecul este despre mine și Serghey, despre istoria noastră de întâlnire, despre încercările noastre, deoarece în viața fiecărui cuplu căsătorit sunt și toate acestea, foarte vesel și grozav. În cinstea zilei în care au făcut prima dată cunoștință, am lansat acest videoclip”, a mărturisit artista.

38 de secții de votare în Rusia și 45 în Italia? Cum explică șeful CEC
Articolul anterior
Medicul Ala Nemerenco: Numărul de persoane care s-au întâlnit deja cu coronavirusul în Republica Moldova și au făcut boala mai ușor, mai grav sau asimptomatic este undeva în jur de 300.000 cazuri
Articolul următor
Alte articole interesante