Video! Jurnaliștii beneficiază de cursuri gratuite de limba engleză, datorită unui proiect finanțat de Ambasada SUA

Limba engleză este cea mai vorbită limbă ce îți oferă șansa de a fi mai competitiv la locul tău de muncă, de a călători și a socializa mai mult cu oameni din întreaga lume. Mai mulți jurnaliști din țara noastră beneficiază de cursuri interactive și eficiente de învățare a limbii engleze, datorită unui proiect finanțat de Ambasada SUA în parteneriat cu Centrul Educațional Quo Vadis.

separator
Cunoașterea limbii engleze este astăzi o prioritate nu doar pentru jurnaliști, aceasta deschide noi orizonturi și posibilități de promovare pentru toată lumea. Într-un cadru dinamic și prietenos, centrul educațional Quo Vadis le oferă șansa jurnaliștilor să învețe sau să își îmbunătățească nivelul de limbă engleză, rapid și eficient.

Nivelurile Centrului Quo Vadis sunt adaptate Cadrului Comun European de Referință al Consiliului Europei (CCERF). Învățarea pune mult accent pe activități comunicative care duc la o mai bună asimilare și fixare a cunoștințelor dobândite. Instruirea se realizează cel mai bine prin metode vizuale și auditive urmate imediat de folosirea activă în discuții.

De aceea, se utilizează mult fragmente video și audio, însoțite de exerciții care au ca scop învățarea cât mai naturală. Activitățile de învățare includ jocuri de rol, simulări de situații specifice așa încât procesul de învățare să fie plăcut și eficient. Jurnaliștii care beneficiază de cursuri gratuite la Quo Vadis vorbesc despre experiența lor:

Rodica Malic, jurnalist API

Anna, jurnalist, Prime TV

Cristina Gavrilenco, jurnalistă

Poți afla mai multe detalii pe quo-vadis.md

Al patrulea deces de coronavirus în Italia. Bărbatul a murit la Bergamo
Articolul anterior
Primul caz de coronavirus confirmat la Milano. Un medic a fost depistat pozitiv
Articolul următor
Alte articole interesante