Video! Misteriosul meteorit din Chelyabinsk ,,respiră”. Oamenii de știință nu pot explica fenomenul

Muzeul de Istorie din Uralul de Sud a prezentat un videoclip care arată ridicarea spontană a cupolei de protecție, sub care este depozitat un fragment din misteriosul meteorit Chelyabinsk. Vezi video!

separator
Videoclipul este publicat pe pagina instituției, transmite ria.ru. Cadrele filmate de camerele de supraveghere arată modul în care vizitatorii examinează exponatele muzeului, inclusiv construcția cu un meteorit. În același timp, se observă că la un moment dat cupola sa protectoare începe să se ridice în mod arbitrar.

„Nu credem în misticism, dar ne amintim că recent fratele geamăn al meteoritului Chelyabinsk a zburat pe lângă Pământ, gândește-te ce vrei …”, se spune în comentariul video.

După cum a declarat mai devreme un angajat al departamentului relații publice al Muzeului Uralul de Sud, Yuri Bogatenkov, la RIA Novosti, incidentul a avut loc pe 14 decembrie. Potrivit acestuia, acest lucru s-a întâmplat pe neașteptate, „în lumina largă a zilei”, când au fost vizitatori la muzeu. Cu toate acestea, el a menționat că nu există nicio explicație pentru fenomenul misterios, „nu au existat probleme tehnice”. El a precizat că meteoritul nu a fost deteriorat, ci rămâne la locul său, ca toate celelalte exponate.

Meteoritul păstrat în muzeu a căzut în Lacul Chebarkul pe 15 februarie 2013, locuitorii regiunii Chelyabinsk și regiunile înconjurătoare au devenit martori ai unui focar aprins pe cer și ai unei explozii. Fragmente de meteorit au fost găsite în vecinătatea lacului Chebarkul, dar cel mai mare fragment, mai greu de 600 de kg, a fost ridicat din lac.

Doi miri au primit la nuntă plicuri goale. Banii au ajuns la lăutari
Articolul anterior
Obține albire și luciu pentru dinții tăi împreună cu produsele Global White!
Articolul următor
Alte articole interesante