Video! Momentul în care o șoferiță lovește o copilă pe o trecere de pietoni din Capitală

O șoferiță cu un Mercedes a fost cât pe ce să producă o tragedie pe o trecere de pietoni din Capitală. Accidentul s-a produs astăzi, 4 februarie, pe strada Sarmizegetusa din Capitală, scrie stiri.md.

Din imaginele surprinse de un martor ocular se poate observa că şoferiţa nu a acordat prioritate pietonilor şi a accidentat o copilă. Nu se cunoaște cât de puternic a fost impactul și dacă pietonul a avut de suferit, dar după ce a fost lovită, victima s-a ridicat în picioare.

De asemenea. în momentul impactului pe trecerea de pietoni era și o femeie, care după cele întâmplate liniștit și-a văzut de treabă, fără a-i acorda ajutor fetei.

Ofițerul de presă Natalia Stati a declarat pentru sursa citată că victima nu s-a adresat la poliție.

”Poliția nu a fost sesizată despre comiterea accidentului rutier nici la data de 01 februarie, cum e indicat pe imagine, nici la ziua de azi. Dacă pietonul nu a avut careva pretenții și nu s-a ales cu careva leziuni și s-a înțeles cu șoferița, au dreptul să nu sesizeze Poliția”, a declarat ofițerul de presă.

Cancerul este a doua cauză a mortalității în rândul populației din țara noastră. Iată ce trebuie să faci pentru a reduce riscul apariției cancerului
Articolul anterior
Covid-19 a ucis o întreagă familie din Venezuela: doi soți și pe cei trei copii ai lor
Articolul următor
Alte articole interesante