Video. Momentul în care o tânără este atacată și jefuită de doi indivizi, pe o stradă din capitală

În seara zilei de 11 spre 12 ianuarie, o tânără de 29 de ani, a fost atacată de 2 indivizi, care aplicând forța fizică au deposedat-o de geanta în care se afla portmeneul cu mijloace bănești, 2 carduri bancare, o pereche de ochelari și actele de identitate.

separator
Victimei i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 2.000 lei. Incidentul a avut loc pe str. Avram Iancu. La fața locului au intervenit polițiștii sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație demarate de către polițiștii sec. Râșcani, au fost identificați suspecții în acest caz. Aceștia s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 16 și 17 ani, originari din or. Fălești. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția, totodată comunicând că după comiterea infracțiunii au urcat în automobilul de model Mercedes, ulterior deplasandu-se în mun. Bălți, unde au încercat să extragă bani de pe card. Suspecții au mai declarat ca banii găsiți în geantă, i-au cheltuit.

Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere penală pentru furturi, jafuri și pungășii. Actualmente indivizii sunt cercetaţi penal pentru jaf, iar conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

În municipiul Chișinău a fost înregistrat primul caz de rujeolă din acest an
Articolul anterior
Număr crescut de viroze în capitală: sunt afectați în special copiii cu vârsta de până la 5 ani
Articolul următor
Alte articole interesante