VIDEO! Momentul în care un șofer a călcat peste picior cu mașina un bărbat, în timpul unui scandal în trafic

Scandalul din trafic, de ieri de la Telecentru, s-a încheiat pentru un șofer la poliția, iar pentru altul – la spital. Martorii au surprins momentul în care tânărul, care nu ar fi avut permis și conducea haotic pe stradă, pur și simplu pornește mașina și îl calcă pe un picior pe celălalt șofer, care tocmai vorbea cu poliția la telefon, scrie unimedia.info.

Un șofer l-a observat pe tânărul care conducea haotic, l-a ajuns din urmă și l-a oprit. A ieșit din mașină, însă tânărul a pornit motorul și l-a lovit pe șofer la un picior. Bărbatul a apelat la poliție. În timp ce discuta cu oamenii legii, șoferul teribilist a pornit din nou motorul și a urcat cu roata peste piciorul bărbatului.

Au urmat parbrize sparte.

Întreg scandalul s-a produs ieri, pe stradă de la Telecentru. Potrivit martorilor oculari, un șofer a observat că un altul, care conducea un Volkswagen Golf, mergea haotic și a fost la un pas de a provoca accidente rutiere. Acesta l-a ajuns din urmă și l-a oprit, blocându-i drumul cu propria mașină. A ieșit din automobil, însă celălalt șofer ar fi încercat să plece și l-a călcat peste picior pe bărbat.

La fața locului au venit mai mulți polițiști, dar și o ambulanță, care i-a acordat ajutor medical șoferului rănit.

Martorii afirmă că șoferul teribilist nu ar avea permis. 

Ultimatum pentru Guvern: are la dispoziție 7 zile să satisfacă cererile fermierilor sau vin cu tractoarele sub geam
Articolul anterior