Video. Momentul prăbușirii avionului din Pakistan, cu 99 de persoane la bord

Momentul prăbuşirii avionului Airbus A320, vineri, cu 99 de persoane la bord, din care doar două au supravieţuit, a fost surprins de camerele de supraveghere de pe clădirile oraşului Karachi.

separator

Avionul, aparţinând companiei de stat Pakistan International Airlines (PIA),care plecase vineri dimineaţă de la Lahore, situat la 1.200 kilometri distanţă de Karachi s-a prăbuşit vineri într-o zonă rezidenţială din apropiere de Karachi, cel mai mare oraş al Pakistanului, situat în sud, transmite adevarul.ro.

Supravieţuitorii au povestit că avionul a avut mai multe încercări eşuate să aterizate înainte de a se prăbuşi, 15 minute mai târziu.

Unul dintre cei doi supravieţuitori care au scăpat ca prin minune este Zafar Masud, preşedintele Bank of Punjab, una dintre cele mai mari bănci din Pakistan, a precizat preşedintele PIA, Arshad Malik.

“Nimeni nu a realizat că urmează să ne prăbuşim”.

Bărbatul a leşinat imediat după prăbuşire. Când şi-a revenit, Zubair a auzit “ţipete din toate direcţiile. Copiii şi adulţii ţipau. Vedeam doar flăcări. Nu i-am putut vedea pe ceilalţi pasageri, dar îi auzeam strigând”, a povestit cel de-al doilea supravieţuitor, care a suferit răni minore.

Foto. Vedete din Rusia care s-au schimbat mult odată cu trecerea anilor
Articolul anterior
Coronavirus: bilanțul a ajuns la 6.994 infectați. Localitățile în care crește epidemia
Articolul următor
Alte articole interesante