Video! Natalia Gordienko a lansat videoclipul piesei ,,Prison”, cu care participă la Eurovision

Imagini fierbinți, senzualitate și pasiune, în cel mai nou videoclip al Nataliei Gordienko. Interpreta este pregătită să cucerească publicul de la Eurovision cu noua ei piesă ,,Prison”.

separator
Astăzi, artista a lansat videoclipul piesei:

,,Sunt încântată să vă prezint noul meu videoclip la piesa “Prison” !
Azi o zi importantă pentru mine și pentru toți cei care prețuiesc arta. Și, tot astăzi, vom afla cine va reprezenta Moldova la concursul Eurovision 2020!

De fiecare dată când îmi amintesc de filmările acestui videoclip, mă iau fiorii… Chiar și așa, a fost o experiență minunată și sunt recunoscătoare pentru această aventură extraordinară prin care am trecut.

În general pot să vă spun că m-am obișnuit deja cu filmările în condiții extreme: să alerg prin zăpadă în rochie subțire, ploi, noroi, căzături… Fără toate astea m-aș cam plictisi.

Mulți dintre voi știți de micul incident pe care l-am avut recent și rănile de la mâini din timpul filmărilor… Chiar dacă pare nesemnificativ, mi-a intrat în memorie pentru totdeauna.

Pentru mine sunt foarte importante acum susținerea și feedback-ul din partea voastră! Într-un ceas bun. Să-mi țineți pumnii!”, a scris interpreta.

Linia melodică a piesei este semnată de Filip Kirkorov și Dimitris Kontopoulos, iar versurile sunt scrise de Sharon Vaughn și Dimitris Kontopoulos.

Declarația „Poștei Moldovei” privind coletele de la AliExpress, în contextul epidemiei de coronavirus
Articolul anterior
Eurovision 2020, rezultatele audițiilor live: Vezi cele 20 de piese calificate în marea finală!
Articolul următor
Alte articole interesante