Video. O tânără a sărit de la etaj, iar doi poliţişti au reușit să o prindă. Fata fusese răpită şi batjocorită, într-un apartament din Rusia

Imagini sfâșietoare filmate în oraşul Barnaul din Rusia. Autorităţile locale au publicat o înregistrare video care surprinde momentul şocant în care doi poliţişti întind mâinile şi încearcă să prindă o tânără care sărise de etaj. Fata voia să scape de indivizii care o răpiseră.

Doi polițiști au salvat o tânără de 18 ani, care era ținută cu forța într-un apartament din Barnaul. Potrivit reprezentanților ministerului rus de Interne, citație de mass-media locale, mai mulți martori au sunat la poliție, anunțând că o fată se află pe marginea balustradei de la etajul 3, cerând ajutorul și strigând că se aruncă.

În scurt timp, la fața locului au ajuns doi polițiști ai serviciului de patrulare, care au încercat să o convingă pe tânără să nu facă vreun gest nesăbuit.

„Vorbind cu fata, polițiștii au reușit să o convingă să nu comită vreun gest care să îi pună viața în pericol. Dar, brusc, cuprinsă de panică, tânăra a sărit. Korobkin și Bedușev au întins mâinile, atenuând astfel căderea și salvându-i fetei viața”, a transmis ministerul de Interne într-un comunicat.

Momentul a fost filmat. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Tânăra de 18 ani a suferit răni la nivelul picioarelor, a fost transportată de urgență la spital, însă este în afara oricărui pericol.

În apartamentul din care a evadat fata, polițiștii au reținut doi bărbați și o femeie. Împotriva celor trei a fost întocmit un dosar penal, fiind acuzați de viol și acte violente cu caracter sexual.

sursa

De sărbători va fi permisă circulația liberă în stânga Nistrului
Articolul anterior
Stilul de viață sedentar ucide peste 4 milioane de oameni pe an în lume
Articolul următor
Alte articole interesante