Video. Olga Buzova a cântat live, după ce i-a picat fonograma. Un video cu cântăreața a ajuns pe internet

În perioada 2-6 ianuarie, în Rusia a avut loc primul festival de muzică online de Anul Nou, VK Fest. Multe vedete ale showbiz-ului rusesc, printre care Danya Milokhin, Lolita, Klava Koka, Leonid Agutin, Olga Buzova, au încântat publicul cu creativitatea lor. În timpul concertului, Olgăi i-a s-a întâmplat un incident neașteptat, i-a căzut fonograma.

În acel moment, ea cânta piesa ,,Без дел”. Olga se mișca cu grupul de dans pe sunetele propriului hit și brusc fonograma vocii ei a încetat să mai sune. Vedeta nu a fost surprinsă și a continuat să cânte live.

În acel moment, a devenit clar pentru toată lumea că abilitățile vocale ale lui Buzova lasă de dorit. Ea a început să respire din greu, iar vocea îi dispărea, scrie presa rusă.

Înregistrarea video a apărut pe canalul de telegram NeMalahov, iar utilizatorii ruși ai rețelelor sociale s-au întrecut în huiduieli la adresa cântăreței.

Olga nu a reacționat la comentariile negative. Imediat după încheierea festivalului, vedeta a zburat să se odihnească în stațiunea de schi de elită Courchevel. Video:

Încă 1.700 de persoane arestate în Kazahstan, în timp ce situaţia pare să se stabilizeze
Articolul anterior
Tragedie la Moscova. Un bărbat a fost strivit mortal, la spectacolul Tatianei Navka ,,Лебединое озеро”
Articolul următor
Alte articole interesante