Video! Olga Buzova și David Manukyan s-au căsătorit în Maldive

Relația vedetei ruse Olga Buzova și a bloggerului David Manukyan a trecut la un alt nivel! Cei doi au jucat o nuntă în Maldive, destinația spre care au zburat în ajunul Anului Nou. Se pare că cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare pe insula paradisului! Pe rețelele sociale au apărut imagini video de la acest eveniment. Internauții se întreabă dacă nu cumva cei doi și-au oficializat deja relația, la Moscova.

Olga a îmbrăcat rochia de mireasă: o ținută albă de vară, iar iubitul ei a ales o cămașă albă și pantaloni de vară. Conform tradiției, la nunta din Maldive, mirii au purtat coliere din flori naturale.

Cuplul și-a făcut jurământul unul față de celălalt pe fundalul marșului tradițional al lui Mendelssohn.

După ,,ceremonie”, tinerii căsătoriți au mers la un cort festiv, amenajat special pentru fericitul eveniment. Pe masa de sărbătoare cei doi au avut un tort de nuntă cu două nivele și, desigur, șampanie.

Olga Buzova și bloggerul David Manukyan sunt într-o relație de aproximativ un an și jumătate. Pe paginile lor de Instagram, cei doi au postat mai multe poze și imagini video din vacanța romantică pe care și-o petrec în Maldive!

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ольга Бузова (@buzova86)

Internauții sunt de părere că Olga Buzova și iubitul ei sunt deja căsătoriți, iar acest eveniment ar fi avut loc chiar pe 17 octombrie, în ziua în care David Manukyan a distribuit poza de mai jos, pe pagina sa de Instagram și a scris:

,,Pentru mine această zi nu este doar 17 octombrie … ❤️ Odată vă voi împărtăși neapărat despre această Zi, dragii mei… 🙏🏻 Las asta aici❤️”, a scris bloggerul la momentul respectiv.

Adela Popescu și-a anunțat sarcina! Cine o va înlocui la emisiunea „Vorbește Lumea”
Articolul anterior
Ultima oră. Un avion Boeing 737 cu 50 de pasageri la bord s-a prăbușit în ocean
Articolul următor
Alte articole interesante