Video! Profesorul de engleză din Chișinău i-a uimit pe jurați și a luat patru de ,,Da” la X Factor

Danil Murzac a revenit pe scena de la X Factor pentru a primi a doua oară încrederea juraților. Danil este originar din Uzbekistan, dar la moment este stabilit în Chișinău fiind profesor de engleză. Bărbatul nu a renunțat la pasiunea sa și anul acesta a revenit cu forțe proaspete. Publicul a rămas impresionat de momentul concurentului.

separator

În anul 2014, tânărul a ajuns până în ”Bootcamp” alături de Afina, colega sa de trupă, dar a fost nevoit să se retragă din cauza unei pierderi tragice, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit într-un accident rutier, iar funeraliile erau programate chiar în ziua în care Danil ar fi trebuit să urce pe scena ”X Factor”.

”Ai fost primul concurent care a avut o atitudine de om de scenă. Ți-a venit instinctiv, ai făcut niște mișcări pe care și Carla le are, poate sunteți frățiori, nu știu…”.

„Frățiorul lui Carla’s Dreams”, a rupt scena în două, notează antena3.ro. „Bine, domn’ profesor!”

Danil Murzac a luat patru de ,,DA” din partea juriului. Vezi și tu momentul!

Tragedie pe mare! Cel puțin 29 de migranți care încercau să ajungă în Italia au murit înecați

Cel puțin 29 de migranți au murit după ce cel puțin două ambarcațiuni s-au scufundat în largul coastelor tunisiene la câteva ore distanță una de cealaltă, transmite Mediafax. Migranții subsaharieni încercau să traverseze Mediterana pentru a ajunge în Italia.

Este cel mai recent caz dintr-o serie de răsturnări de ambarcațiuni cu migranți în largul coastei tunisiene în ultimele zile, alte cinci ambarcațiuni scufundându-se în ultimele patru zile, potrivit BBC. Acest lucru vine după ce Tunisia a lansat o campanie împotriva migranților africani fără documente.

Între timp, oficialii italieni de pe insula Lampedusa spun că sunt copleșiți, după ce un număr record de 2.500 de migranți au sosit în ultimele 24 de ore.

Giorgia Meloni avertizează Europa că se află în pragul unei crize a refugiaților

Premierul italian de extremă-dreapta, Giorgia Meloni, a avertizat că Europa riscă un val uriaș de refugiați sosind pe coastele sale.

Tunisia a devenit un punct de legătură pentru migranții care doresc să ajungă în Europa, cifrele ONU arătând că cel puțin 12.000 de migranți care au debarcat anul acesta pe coastele Italiei au plecat din Tunisia. Această cifră a fost de doar 1.300 în aceeași perioadă a anului trecut.

Cu toate acestea, paza de coastă tunisiană afirmă că ia măsuri pentru a opri trecerea migranților, după ce a oprit aproximativ 80 de nave care se îndreptau spre Europa în ultimele patru zile, potrivit agenției de știri Reuters. De asemenea, aceasta spune că a reținut peste 3.000 de migranți.

Merită toată admirația! Fac sport la 70 de ani! Un grup de femei din satul Ratuș le dă exemplu tinerilor

Și femeile de la țară vor să fie frumoase și sănătoase! Asta o dovedesc un grup de vreo opt doamne din satul Ratuș, raionul Criuleni, care, ajunse la o vârstă onorabilă, au înțeles că mișcarea înseamnă viață și au decis să se îngrijească de sănătatea lor. Astfel, deja de mai mult timp, acestea se adună la ora 06:00 dimineață pe stadionul din localitate și fac sport.

Foste profesoare sau pur și simplu femei de la țară, cu gospodărie și multe griji pe lângă casă, acestea nu vor să-și neglijeze sănătatea și le dau exemplu tinerilor care stau mai tot timpul pe gadgeturi.

”Își irosesc timpul în telefoane! Nu știu unde vor ajunge!”, spun femeile.

Doamnele din Ratuș merită toată admirația! Având toate între 68 și 73 de ani fac sport în mai toată dimineața și au uitat de durerile de picioare sau medicamente.

După câteva cercuri de mers pe jos, aceste lucrează și la aparatele care au fost instalate pe stadionul din localitate.

Oamenii din sat le admiră pentru asta!

Aceștia le-a surprins pe doamne în timpul antrenamentelor matinale și au trimis pe adresa unica.md imagini VIDEO.

Vă invităm să vedeți ce minunate sunt și să le urmați exemplul.

Femeile susțin că sportul le face bine și se simt minunat.

Un bărbat a adunat în casă 5.500 de ceasuri: „Să le potrivesc pe toate la ora de vară mi-ar lua jumătate de an”

Un colecţionar din municipiul Buzău, care deţine aproape 5.500 de ceasuri, spune că i-ar lua mai bine de jumătate de an să le potrivească la ora de vară şi speră ca la un moment dat să se renunţe la schimbarea orei de două ori pe an, scrie digi24.ro.

„În urmă cu ceva timp, toate ceasurile din cameră le întorceam tot timpul. Acum să le potrivesc pe toate la ora de vară cred că mi-ar lua jumătate de an. Poate nu se va mai schimba ora să dorm liniştit, să nu mai fiu nevoit să le potrivesc la ora de vară şi la ora de iarnă. La majoritatea ceasurilor pe care le am trebuie să le schimb ora manual, mişcând de limba minutarului. Mai sunt ceasuri cu reglaje în spate, cum sunt ceasurile de masă sau de perete, altele au rotiţe de care mişti pentru a schimba ora, butoane, unele sunt automate, se actualizează singure, dar sunt şi mecanisme ceva mai complicate. De exemplu, am un ceas cu un potenţiometru. Până l-am potrivit la ora dorită, mi-a luat jumătate de oră”, a declarat pentru AGERPRES Ştefan Turcea.

Pasiunea pentru ceasuri o are de la tatăl său, iar în ultimii ani a reuşit să strângă o colecţie impresionantă. Achiziţionează ceasurile din târguri sau din mediul online şi le restaurează. „Am în jur de 5.500 de ceasuri, nu le mai ştiu numărul exact.

Ţin ceasurile în toată casa, în trei camere, pe hol, în garaj, dar şi în pod. Am început să colecţionez în urmă cu 14 – 15 ani. Tata repara ceasuri şi am găsit un ceas cu pendul nereparat. L-am luat şi de curiozitate l-am desfăcut, l-am reparat şi am avut o satisfacţie mare. Atunci a început să îmi placă.

Din acel moment tot cumpăr ceasuri din târguri şi le repar. De regulă, cumpăr cam 2-3 ceasuri pe săptămână, caut să fie de marcă bună, de calitate, să arate bine, să fie rare şi cu mecanisme inedite”, ne spune colecţionarul din Buzău. Din când în când mai repară ceasuri pentru prieteni, dar nu şi-ar dori niciodată un atelier de ceasornicărie. În schimb, Ştefan Turcea speră ca la un moment dat să poată expune măcar câteva dintre ceasurile sale într-un muzeu sau să amenajeze unul propriu. O parte din garajul său deja a fost transformat într-un astfel de loc.

„Camera în care dorm este plină de ceasuri. Nu mă deranjează când sună sau când produc tot felul de sunete. Visul meu este să am o expoziţie, o sală unde să le expun şi să le arăt şi oamenilor, copiilor. Poate că nu am piese extravagante, foarte scumpe, dar sunt ceasuri cu istorie, cu poveşti”, ne-a dezvăluit el. Deţine un ceas Gustav Becker din 1860, unul Comtoise vechi de peste 200 de ani, dar şi alte modele produse în Germania, Elveţia şi Franţa. În colecţie se mai află un ceas Victoria produs în România anilor ’60 şi un orologiu vechi de peste 100 de ani, în formă de butoi de vin. În noaptea de 25 spre 26 martie, România trece oficial la ora de vară. Ora 3,00 devine ora 4,00, iar duminica devine cea mai scurtă zi din an.

Moldoveanul Johy Davis a destins atmosfera la X Factor și i-a amuzat copios pe jurați! Vezi momentul
Articolul anterior
Fiscul a anunțat! Moldovenii își pot vinde locuințele fără a plăti impozite la stat
Articolul următor