VIDEO șocant! Nuntași dați în judecată de mire, după ce a fost scăpat din brațe. A stat patru săptămâni în spital, în Germania

Liviu Filimon a fost scăpat din brațe la nunta lui, anul trecut, în septembrie. Ceea ce trebuia să fie o seară de petrecere s-a terminat direct la spital. Pentru că nu și-a revenit nici acum, a decis să-și cheme în instanță prietenii, potrivit Bihon.ro citat de ziare.com.

Nunta a avut loc la Băile Felix, în 2021. Mirele, aflat pe ringul de dans, a fost luat pe sus de patru prieteni, care au decis ad-hoc să-l arunce în aer. Prima aruncare s-a terminat cu bine, însă după a doua nu au reușit să-l mai prindă, iar mirele a ajuns direct pe patul de spital.

La câteva zile de la incident a fost transportat în Germania, deoarece el lucrează de 9 ani acolo și beneficiază de asigurare de sănătate.

”Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica.

Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute. Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul.

Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a declarat Liviu pentru Bihorjust.ro.

În luna mai a reușit să revină la muncă, însă chiar dacă a trecut un an de la incident, încă are dureri.

Liviu este dezamăgit de atitudinea celor patru prieteni responsabili de incident și spune că doar unul dintre ei l-a sunat în urmă cu câteva luni să-l întrebe de starea de sănătate.

Astfel, tânărul a decis să-i acționeze în judecată pentru a-și recupera banii pierduți pe tratamente, deoarece asigurarea nu i-a acoperit toate costurile.

„I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a mai spus Liviu.

Procesul va avea primul termen pe 12 octombrie, la Judecătoria Oradea.

Cauza oficială a morții a Reginei Elisabeta a II-a. Ce scrie în certificatul de deces

National Records of Scotland a dat publicității joi certificatul de deces al Reginei Elisabeta a II-a și, potrivit acestuia, ea a murit de bătrânețe.

Cauza oficială a morții a Reginei Elisabeta a II-a. Ce scrie în certificatul de deces

În certificat sunt precizate data morții – 8 septembrie – și locul – Castelul Balmoral din Scoția, potrivit BBC, citează digi24.ro.

Documentul a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne. Moartea Reginei a fost înregistrată în Aberdeenshire, pe 16 septembrie, de către grefierul șef al Scoției, Paul Lowe.

În certificatul de deces au fost menționate și numele părinților ei, regele George al VI-lea și Elizabeth Bowes-Lyon.

În seara de 8 septembrie, Palatul Buckingham a transmis un comunicat prin care anunța moartea Reginei Elisabeta a II-a, după 70 de ani de domnie: „Regina a murit în pace în această seară, la Balmoral”.

Cel mai celebru boxer rus a primit ordin de mobilizare: „Voi merge să-mi iau citația”

Parlamentarul rus Nikolai Valuev, fost boxer profesionist și campion mondial WBA la categoria grea, a declarat presei din Rusia că a primit o convocare la centrul de recrutare pentru a merge pe frontul din Ucraina, scrie presa digi24.ro

 Cel mai celebru boxer rus a primit ordin de mobilizare. Actualul deputat: „Voi merge să-mi iau citația”

„A venit la toți (citație pentru mobilizare – n.red.) și mie mi-a venit și voi merge la comisariat. Colegii mei sunt foarte bravo. Cine este înregistrat în Duma de Stat, a primit citația aici, la mine a venit acasă și trebuie să merg acolo, dar încă n-am reușit, am avut foarte multe ședințe în afara orașului. Citația mi-a venit chiar înainte de plecarea în Donbas și eu nu eram acasă, dar săptămâna viitoare voi merge, obligatoriu, să mă prezint la comisariatul militar”, a declarat Nikolai Valuev.

Cine este Nikolai Valuev

Nikolai Valuev a devenit cunoscut în lumea boxului mai ales pentru greutatea și înălțimea sa (2,13 m și 150 de kg). A boxat la categoria grea timp de 16 ani, între 1993 și 2009.

A fost campion mondial între 2005 și 2007 și în 2009, dar a pierdut titlul mondial în fața britanicului David Haye în așa-numita luptă „David Vs Goliat”.

După ce s-a pensionat în 2009, Valuev a intrat în politică și s-a alăturat partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin. În 2011 a devenit membru al Dumei de stat din Rusia.

O controversă la începutul carierei sale politice a fost legată de faptul că a fost nevoie să i se facă un scaun special în care să stea atunci când mergea la parlament, având în vedere mărimea lui uriașă.

În 2010, medicul lui Valuev a spus că îl trata pentru „probleme grave ale oaselor și articulațiilor”.

A fost nevoit să sufere două operații care au necesitat șase luni pe margine și a confirmat în 2013 că sfatul medicului este principalul motiv pentru care nu s-ar întoarce în ring. Presa britanică observă însă că acest lucru nu a împiedicat armata rusă să-l cheme pe front.

A fost lansat cel de-al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”. Americanul explorează piața centrală și gustă vinul moldovenesc

A apărut al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”, o producție cinematografică realizată de Volt Cinematography, producătorii fiind Vlad Bolgarin și John Lewis. Serialul este inspirat de experiența lui John, un tânăr american, care în tinerețe a fost voluntar la Corpul Păcii timp de doi ani în orașul Edineț din nordul țării.

În acest episod americanul merge la piața din oraș, în încercarea de a procura legume și fructe autohtone și gustă vinul moldovenesc, transmite www.diez.md.

În serial apar actori moldoveni precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur. Pentru proiect au fost strânse fonduri din toată lumea, suma fiind de 14 000 de dolari.

Eroul principal, Diego, este jucat de Kenny Grimble Jr. din Los Angeles.

Panglica „Sf. Gheorghe” se vinde într-un magazin din Bălți
Articolul anterior
”Vor să murim cu toții?” Disperarea oamenilor dintr-un oraș chinez carantinat, lovit de caniculă, cutremur și penurie de alimente
Articolul următor