Video șocant! Un copil din Moldova conduce cu viteza de peste 120 de km pe oră, fiind încurajat de rude

Un copil a condus pe autostradă cu peste 120 de kilometri pe oră, iar grozăvia a fost filmată de rude și publicată pe internet. Imaginile surprinse în trafic au stârnit controverse pe rețelele de socializare deoarece băiatul de nici 7 ani a stat singur la volan, deși abia ajunge să vadă bordul mașinii, scrie libertatea.ro.

separator

Cazul este acum investigat de polițiști, pentru a-i trage la răspundere pe cei care puteau produce oricând o tragedie în trafic. Înregistrarea video cu băiatul care conduce pe autostradă a fost realizată în Republica Moldova, și nu în județul Sibiu, așa cum s-a vehiculat în rândul oamenilor care au văzut clipul pe Facebook. Mai mult, clipul a fost filmat în 2017, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Băiatul, care pare să nu aibă nici vârsta școlară, a fost filmat în timp ce conduce o mașină pe autostradă. Copilul a gonit cu peste 120 de kilometri la oră, iar adulții aflați pe bancheta din spate l-au încurajat în limba română. Mai mult, a fost îndemnat să depășească un camion. Reușița micuțului a fost aplaudată de pasagerii mașinii, care râd încontinuu.

Imaginile au fost filmate de unul dintre ocupanţii maşinii şi ulterior au fost postate pe Facebook. Polițiștii din Sibiu au efectuat investigații pentru a descoperi autorii faptei, ulterior însă a fost stabilit că incidentul s-a produs în R. Moldova.

Video! Copiii salvaţi din peştera tailandeză au povestit coşmarul prin care au trecut
Articolul anterior
Accident grav pe traseul Leușeni-Chișinău: o tânără de 25 de ani și 3 copii au murit pe loc
Articolul următor
Alte articole interesante