Video! Ştefan Bănică cântă pentru prima oară alături de soția sa, Lavinia Pîrva

În ajunul sărbătorilor, Ştefan Bănică face admiratorilor săi o surprinză de proporţii, acesta va cântă alături de soția sa, Lavinia Pârva. Momentul este unul primit cu mare ovație de către public, având în vedere că cei doi artiști sunt extrem de discreți când vine vorba despre familie și detalii din viața personală. Frumoși și eleganți, cei doi soți atrag toate privirile.

Juratul X Factor Ştefan Bănică le-a pregătit o surpriză celor care în fiecare an aşteaptă cu nerăbdare tradiţionalele sale concerte de la Sala Palatului. Într-o atmosferă de sărbătoare, artistul a înregistrat concertul ”Acasă de Crăciun”, alături de invitaţi speciali şi cu momente care vor încălzi sufletele tuturor în seara de Crăciun, de la 23:45, la Antena 1.

Acasă de Crăciun” e o emisiune specială! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, şi atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Aşa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiţiei concertelor mele de Crăciun.

Crăciunul nu se amână niciodată şi mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiţii si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-aţi întrebat dacă există vreo şansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Aşa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiind “Acasă de Crăciun”, în show vin colindători, se povesteşte, se râde, se cântă, apar invitaţi-surpriză şi vedem şi cele mai spectaculoase duete, cu artişti excepţionali, din istoria recentă a concertelor de Crăciun, cu acea atmosfera live, de vis, care ne lipseşte atât de mult în prezent şi care completează cu brio conceptul show-ului.

Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb şi mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar şi o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soţia mea, Lavinia, şi o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ştefan. Şi îmi face plăcere să împărtăşesc asta cu publicul meu.  Sper că v-am făcut curioşi şi vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiţi sănătoşi, să aveţi sărbători fericite şi să ne revedem într-un an nou mai bun!”, a dezvăluit Ştefan Bănică.

sursa

Cornelia Ștefăneț și-a ales ținuta în care va întâmpina Revelionul acasă
Articolul anterior
Autoritățile franceze oferă cetățenie rapidă imigranților din prima linie care luptă cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante