Video! Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, împreună în noul videoclip de Crăciun

De Crăciun obișnuia în fiecare an să-și adune publicul la concertele grandioase susținute la Sala Palatului din București. Anul acesta, nu a mai fost la fel, însă a ținut să le fie la fel de aproape spectatorilor săi realizând emisiunea specială „Acasă de Crăciun”. În cadrul acesteia, Ștefan Bănică apare în premieră alături de tânăra sa soție, interpreta Lavinia Pîrva, interpretând noua sa piesă „Crăciunul, vine Crăciunul”.

Romantici și seducători, cei doi artiști au dat tonul sărbătorilor de iarnă, dezvăluindu-și sentimentele și dragostea într-o ambianță elegantă și plină de rafinament.

„Mi-aţi scris, m-aţi întrebat când apăreţi împreună, când o să cântaţi împreună. E, uite că se întâmplă chiar de Crăciun”, a spus Ștefan Bănică.

Un tânăr din Chișinău a întors toate scaunele la Vocea României

Daniel Ciurea are 18 ani și este din Chișinău, iar pasiunea pentru muzică l-a urmărit de mic copil, în ciuda faptului că a încercat să renunțe la această pasiune din cauza lipsei timpului.

Pe lângă muzică, Daniel lucrează și ca agent comercial în compania familiei, o afacere ce constă în comerțul de produse cu uz casnic. Recunoaște că talentul l-a moștenit de la ambii părinți, iar piesa interpretată, „Jealous”, a fost aleasă la insistențele mamei sale.

Emoționați de alegerea tânărului au fost și cei patru antrenori, care s-au întors și au luptat pentru a-l atrage pe Daniel în echipa lor, scrie www.protv.ro.

„Eu cred că ai foarte multe ingrediente, am auzit rock, am auzit o voce care poate să sensibilizeze, mi-ar plăcea la un moment dat să te îmbrac în straie românești, la figurat, nu la propriu. Adică să-ți dau și o piesa românească, mi-ar plăcea să fac foarte multe chestii cu tine în acest concurs. Și cred că tu ești concurentul acela cu care pot să creez momente unice (…)”, a spus Irina Rimes, în încercarea de a-l coopta în echipa ei.

Lucrul amuzant, divin sau vrăjitoresc a fost că în timpul discursului lui Smiley, o pisică a apărut în platoul Vocea României. Toți antrenorii s-au amuzat, mai puțin Denis de la The Motans care a considerat că este un semn ca Daniel să vină în echipa lui.

Că a fost pisica, că a fost încrederea debordată de Denis sau faptul că Daniel ascultă The Motans, cert este că tânărul a ales să meargă mai departe alături de Denis.

Moldova s-a clasat pe locul doi la campionatul Mondial de pescuit sportiv la crap

Republica Moldova s-a clasat pe locul doi la campionatul Mondial de pescuit sportiv la crap care a avut loc în Ungaria, Kaposvar. Campionatul a durat 72 de ore și au participat 28 de țări.

Moldova s-a clasat pe locul 1 de la începutul campionatului până la final. În ultimele 4 ore după punctaj Selecționata Angliei a întrecut Moldova și s-a clasat pe locul 1.

Locul 3 a fost ocupat de România.

Regele Charles al III-lea, fotografiat alături de celebra cutie roşie. Imaginea a fost publicată de Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea poate fi văzut în prima fotografie oficială ce îl arată alături de celebra cutie roşie în care suveranii britanici primesc documente guvernamentale, publicată de Palatul Buckingham vineri, într-o perioadă în care noul monarh al Regatului Unit a început să se ocupe de îndatoririle sale constituţionale, informează digi24.ro.

Cutia roşie, încuiată şi aşezată pe un birou de lucru, este o imagine puternic asociată cu monarhia britanică şi, totodată, un obiect alături de care regretata regină Elisabeta a II-a a fost adeseori fotografiată. Ea conţine documente transmise de Guvernul britanic şi de ţări din Commonwealth, care îi sunt apoi transmise monarhului de secretarul său privat.

Noua fotografie a fost realizată în Salonul Secolului al XVIII-lea de la Palatul Buckingham, săptămâna trecută. Pe biroul de lucru al regelui britanic, poate fi văzută, în fundal, şi o fotografie alb negru cu părinţii decedaţi ai regelui Charles al III-lea – regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip.

Regina Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

Doi tineri cresc de 14 ani un brad natural în apartamentul lor
Articolul anterior
Cum arătau femeile în trecut și cum arată astăzi, la aceeași vârstă
Articolul următor