Video superb! Au facut istorie la “Ucrainienii au Talent”

media_137055017250325300Emoția a cuprins tot platoul, iar jurații au rămas fără cuvinte. Dansul pe care l-au realizat în semifinala de la „Ucrainienii au Talent” a devenit viral pe net, iar cel din finală a devenit unul din cele mai urmărite dansuri de la un concurs de talente

separator
.

Însă nimic nu poate fi neobișnuit la un concurs de talente. Spre sfârșitul concursului, tânărul trupei „Duo Flame” i-a făcut iubitei o surpriză de neuitat. A cerut-o de soție chiar la finalul competiției.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SwqIbiiMurg

Tany Vander, prima ședință foto cu burtica de graviduță

Bloggerița Tany Vander și-a impresionat din n ou urmăritorii. Aceasta a postat fotografii senzaționale de la o primă ședință foto cu burtica de graviduță, în care arată încântătoare, dar și senzuală.

Tany a ales o rochie albă mulată care îi accentuiază burtica, iar urmăritorii au asaltat-o cu inimioare și mesaje frumoase.

”Prima poză e cea mai reușită din toate care le-am făcut până acum, efectiv o ador. Starea, încrederea, rochia , totul a făcut sa iasă o fotografie demnă de coperta unei reviste )) Iar după cum vedeți mai sunt și modesta pe lângă toate.”, scrie bloggerița în postarea sa.

Tany Vander este însărcinată cu al doilea copil.

Bloggerița a dat o petrecere în care a primit plicul cu ,,informația secretă”. Tany așteaptă un băiețel.

Tany Vander este căsătorită cu omul de afaceri Vasili Lungo și mai au împreună un băiețel.

Percheziții la polițiștii de patrulare din Cahul. Unul este bănuit că ar fi pretins mită

CNA desfășoară percheziții la sediul Batalionului Comrat al Direcției de patrulare Sud a INSP. Un angajat este cercetat penal pentru pretinderea mitei, scrie realitatea.md.

Potrivit denunțătorului, pe 5 iunie, polițistul de patrulare ar fi estorcat 4000 de lei pentru a nu-i întocmi proces-verbal cu privire la contravenție pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere. În cadrul investigațiilor inițiate s-a identificat încă un caz de pretindere de de bani.

În a doua situație, se pretindeau 5000 de lei de la un alt șofer. Joi, angajatului Batalionului Comrat al Direcției de patrulare Sud a INSP i-a fost adusă la cunoștință ordonanța de bănuit.

Ofișerul urmează să fie cercetat în stare de libertate. În cadrul perchezițiilor au fost ridicate mai multe materiale care au tangență cu cazul investigat. Acțiunile de urmărire penală sunt în desfășurare.

13 oameni au avut de suferit după ce un microbuz de rută a trecut la roșu și s-a izbit într-un Volvo

Șoferul unui microbuz de rută a trecut la roșu și s-a izbit de un Volvo. Impactul a avut loc pe 28 iunie, la Tighina, conform autorităților autoproclamate, scrie realitatea.md.

Sunt 13 persoane care au avut de suferit. Patru dintre ele, inclusiv șoferul din amxi-taxi, sunt încă internați și beneficiază de îngrijirile medicale necesare.

În Volvo se afla un dispozitiv cu gaz. Responsabilii care au intervenit la fața locului, au oprit robinetul balonului, pentru a evita scurgerea de gaz.

Șoferița de 28 de ani din Volvo și pasagera ei de pe bancheta din față nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeile aveau cuplate centrurile de siguranță.

Timp de 35 de ani s-au îmbrăcat la fel! Foto
Articolul anterior
Regulile jocurilor erotice
Articolul următor