VIDEO! Supravieţuire miraculoasă în mijlocul oceanului! Un pescar brazilian a rezistat 11 zile în Atlantic, plutind într-un congelator

Un pescar brazilian a petrecut unsprezece zile în derivă într-un frigider, în mijlocul Atlanticului, după ce barca sa s-a scufundat.

Romualdo Macedo Rodrigues, în vârstă de 44 de ani, a părăsit regiunea Oiapoque, din nordul Braziliei, la sfârșitul lunii iulie, într-o barcă de lemn lungă de aproximativ șapte metri, pentru a merge la Ilet la Mere, scrie Le Figaro citat de observatornews.ro.

Bărbatul plănuia să petreacă câteva zile la pescuit, însă la un momentdat,în timp ce naviga, barca sa a început să ia apă și ulterior s-a scufundat.

În încercarea de a supraviețui, bărbatul de 44 de ani s-a urcat într-un congelator vechi pe care îl avea cu el pentru a pune peştele pe care îl prinde.

Au urmat 11 zile în care pescarul şi-a petrecut timpul plutind în acel congelator, fără hrană şi fără apă. În cele 11 zile, bărbatul a slăbit 11 kilograme. 

Supravieţuire miraculoasă în mijlocul Oceanului Atlantic

El a fost salvat de marinari care au identificat dispozitivul plutitor în ocean, în Surinam, la 450 de kilometri de locul unde se scufundase barca. Fiindcă nu avea acte de identitate asupra lui, bărbatul a rămas în arest timp de 16 zile. În cele din urmă, bărbatul a ajuns în ţara lui natală cu un zbor care a aterizat în Belem, statul Pará, o regiune din nordul Braziliei.

Întors acasă după această călătorie de neimaginat, Romualdo Macedo Rodrigues a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat: „Acest frigider, pentru mine, a fost Dumnezeu. Un adevărat miracol!”, a spus bărbatul.

Un număr mare de ocupanți ruși sunt aduși la Herson. Aceștia sunt cazați în spitale și în casele oamenilor refugiați din regiune

Ocupanții se stabilesc în spitale și case din regiunea Herson ocupată. Ei consideră deja periculos să locuiască în clădiri administrative. Invadatorilor le este frică să se stabilească acolo unde nu există civili, transmite presa ucraineană.

Оккупанты боятся расселяться там, где нет гражданских / фото censor.net

Acest lucru a fost anunțat de deputatul Consiliului Regional Herson Serhiy Khlan.

„Ocupanții încep acum să se stabilească în spitale și în casele oamenilor, pentru că deja consideră că este periculos pentru ei înșiși să se stabilească în clădiri administrative”, a spus Khlan.

Jurnalista rusă Marina Ovsyannikova a evadat din arestul la domiciliu, împreună cu fiica ei de 11 ani

Fosta jurnalistă de la Pervîi Canal, Marina Ovsyannikova, a evadat din arestul la domiciliu. Fostul soț al femeii a spus că aceasta a dispărut într-o direcție necunoscută împreună cu fiica ei de 11 ani.

марина овсянникова, одиночный пикет, журналистка первого канала, российская журналистка, овсянникова сбежала

„Aseară, fosta mea soție a părăsit domiciliul, împreună cu fiica mea de 11 ani”. Anterior, jurnalista a declarat că vrea să părăsească Rusia împreună cu fiica ei.

Igor Ovsyannikov i-a interzis femeii să facă acest lucru. Fiul cel mare al cuplului locuiește deja cu tatăl său.

Marina Ovsyannikova a fost plasată în arest la domiciliu până pe 9 octombrie, după ce a protestat singură împotriva războiului pe digul Sofiyskaya.

Ea a ieșit la protest cu un afiș cu fotografii cu copii uciși în Ucraina și inscripția: „Câți copii mai trebuie să moară înainte să te oprești?”.

Марина овсянникова, журналистка первого канала, одиночный пикет

Anterior, Marina Ovsyannikova a fost amendată de două ori în temeiul unui articol administrativ despre „discreditarea armatei ruse”. Prima dată, când a vorbit la tribunal unde a fost arestat politicianul Ilya Yashin, a doua oară, când a scris o postare împotriva războiului pe rețelele de socializare.

Marina Ovsyannikova a devenit cunoscută după ce a ieșit pe spatele prezentatoarei Ekaterina Andreeva în direct pe 14 martie cu un afiș „NO WAR (no war). ,,Opriți războiul, nu credeți propagandei, vă mint aici”.

Ulterior, ea a demisionat de la Pervîi Canal „din proprie voință”.

Un oligarh rus își vinde de urgență iahtul ascuns în Maldive

Miliardarul rus Igor Kesaev, care are o avere de peste 2,6 miliarde de dolari, și-a scos iahtul MySky la vânzare. Oferta de cumpărare a fost trimisă unui număr semnificativ de cumpărători.

Despre acest lucru informeză agenția de presă TASS.

Oferta de vânzare a superyacht-ului a fost trimisă de brokerul de iahturi Merle Wood & Associates unor potențiali cumpărători anonimi.

Kesaev nu a intrat sub sancțiunile SUA, dar a fost inclus pe lista de sancțiuni de către UE, Canada, Marea Britanie și Australia.

Iahtul MySky este vândut cu 29,5 milioane de euro.

O rusoaică beată a făcut scandal într-un avion Moscova – Antalya. Stewardesele au încercat să o lege de scaun
Articolul anterior
Un incendiu a izbucnit la Piața Centrală din Chișinău
Articolul următor