Video! The Motans lansează o nouă piesă, cu un mesaj puternic

Denis Roabes, artistul basarabean de la The Motans, le aduce fanilor piesa ,,Cel Din Oglindă”, o piesă cu un mesaj puternic, încărcat de semnificații. Melodia se găsește pe viitorul album ,,Dark Side of the Cookie”.

separator

The Motans transmite frumos mesajul melodiei. ,,Cel Din Oglindă” vorbește despre tine, tu, cel care te-ai ridicat de câte ori ai căzut, cel care ai fost lângă tine mereu, cel care ai ținut cu dinții de visurile tale și te-ai luptat să le îndeplinești.

„Ei spun „moldoveanu’ ăsta e un evreu de treabă”. Cu toții bat din palme doar că nimeni nu se întreabă. Ei nu știu câte tălpi am ros în schimbul de noapte. Ci doar că în timpul zilei m-am ținut de carte”, sunt doar câteva dintre versuri.
,,E o piesă despre cel pe care l-am văzut în fiecare dimineață în oglindă pe parcursul a 31 de ani. E despre unele gânduri care m-au ajutat în viață, despre aspirații și visuri, reușite și dezamăgiri, prejudecățile celor din jur și dragostea celor dragi, despre drumul pe care l-am ales, despre prieteni, principii și curajul de a merge înainte și, nu în ultimul rând, despre rădăcinile pe care le am și cu care mă mândresc.”, a declarat The Motans.

Drama unei femei care și-a pierdut fiul în catastrofa avia din Ucraina
Articolul anterior
Cehii aflaţi în carantină pot vota din maşină în secţii speciale
Articolul următor
Alte articole interesante