Video! Un băiețel de 4 ani, din Chișinău, a cucerit juriul de la ,,Românii au Talent”

Vlad Ciobanu, un băiețel de numai 4 ani, din Chișinău a impresionat juriul și publicul, la ediția din această seară a show-ului Românii au talent, cu o interpretare de excepție a unei poezii patriotice.

separator
Micuțul i-a lăsat mască pe oamenii prezenți în sală când le-a a declarat că știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea.

Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule. Tatăl său este jurist, mama – coregraf.

Vlad are un frățior mai mic, în vârstă de un an. Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de Youtube, iar acum are peste 5.000 de vizualizări. Părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui. Nu îi sperie gândul că ar putea să aibă un copil genial, care se adaptează mai greu.

Spun că vor găsi soluții, chiar dacă recunosc că asta implică sacrificii. Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie, scrie libertatea.ro.

Un specialist în genetică recomandă să scăpăm de ceainicele din plastic
Articolul anterior
Primele kilograme slăbite la Serviciul de Slăbit Sănătos! Vezi și cine este noua participantă inclusă în proiect
Articolul următor
Alte articole interesante