Video. Un copil de 3 ani s-a smuls din braţele tatălui său, lângă trecerea de pietoni. Impactul a fost fatal

Un copil de 2 ani şi 7 luni, duminică seară, a fost spulberat de o maşină, pe o trecere de pietoni din Suceava, după ce s-a smuls din braţele tatălui său. Totul s-a întâmplat într-o clipă. Micuțul a fugit de lângă tatăl său alergând spre trecerea de pietoni. Șoferul nu a reușit să frâneze.

separator
Micuţul a fost preluat de o ambulanță în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave. Din păcate, în această dimineaţă, copilul s-a stins la spital. În imaginile surprinse de camerele se supraveghere se vede cum un grup de oameni se deplasează pe trotuar, apropiindu-se de trecerea de pietoni.

La un moment dat, cel mic fuge se deprinde de tatăl său şi fuge în stradă, pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului. Copilul a ieșit direct în fața unei mașini care venea cu viteză dinspre Suceava. Imaginile video aici!

Finlanda va adera oficial la NATO în următoarele zile, anunţă Jens Stoltenberg

Finlanda va adera oficial la NATO în următoarele zile, după ce joi parlamentul Turciei a ratificat accesul ţării nordice în Alianţa Nord-Atlantică, a anunţat vineri secretarul general al organizaţiei, Jens Stoltenberg, potrivit Reuters şi Agerpres.

NATO - Opinion: Pre-ministerial press conference by NATO Secretary General  Jens Stoltenberg, 01-Dec.-2014

”Toţi cei 30 de aliaţi din NATO au ratificat protocolul de aderare. Aştept cu nerăbdare arborarea drapelului Finlandei la sediul NATO în zilele următoare”, a scris Stoltenberg pe Twitter.

La Bruxelles va avea loc în 4 şi 5 aprilie o reuniune a miniştrilor de externe din NATO.

Finlanda şi Suedia au solicitat anul trecut să adere la NATO ca reacţie la invazia rusă din Ucraina, dar procesul a fost ţinut în loc de Turcia şi Ungaria.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan bloca din mai 2022 intrarea în NATO a Finlandei şi a vecinei acesteia Suedia. Ankara a acuzat în special Suedia de pasivitate în faţa ”teroriştilor” kurzi refugiaţi în această ţară, cerând extrădări asupra cărora guvernul nu are ultimul cuvânt.

Incendierea unui exemplar din Coran de către un extremist în capitala suedeză, în luna ianuarie, a condus la suspendarea convorbirilor între Ankara, Helsinki şi Stockholm. Ulterior, şeful statului turc a lăsat să se înţeleagă că Turcia este pregătită să ratifice separat aderarea Finlandei, cu toate că iniţial cele două ţări nordice doreau să avanseze ”umăr la umăr” în procesul de integrare euroatlantică.

Putin a inclus Ungaria pe lista țărilor neprietenoase

Ungaria, statul european cel mai apropiat de Putin, a ajuns acum pe lista țărilor neprietenoase a Rusiei. Decizia vine după ce Moscova a aflat că Ungaria a aprobat toate pachetele de sancțiuni anti-ruse ale Uniunii Europene. 

Foto: Profimedia

În ciuda criticilor premierului Viktor Orban la adresa Bruxelles-ului, rușii nu sunt mulțumiți de faptul că Budapesta a aplicat și respectat cu strictețe sancțiunile impuse de Occident.

Ambasadorul rus din Ungaria spune totuși că maghiarii au o poziție pragmatică la care nu vor renunța chiar dacă sunt sub presiunile Occidentului.

Rusia rămâne în continuare deschisă la dialogul strâns cu premierul Viktor Orban. Ungaria a anunțat zilele trecute că nu îl va aresta pe Putin dacă acesta intră pe teritoriul său în baza mandatului internațional al Curții Penale de la Haga. 

sursa: www.realitatea.net

Și-a crescut fiul vitreg de la 7 ani, apoi l-a luat de soț. Povestea care face valuri în Rusia

Vedeta Instagram Marina Balmasheva, populară în Rusia pentru sfaturile de diete pentru slăbit, și-a uimit fanii când a anunțat că s-a căsătorit cu fiul ei vitreg. Cei doi au deja un copil și se pregătesc pentru venirea celui de-al doilea.

Și-a crescut fiul vitreg de la 7 ani, apoi l-a luat de soț. Povestea care a făcut valuri în Rusia

Marina Balmașeva și-a părăsit soțul pentru a se căsători cu fiul ei vitreg, Vladimir „Vova” Shavirin, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi. Marina are 37 de ani, iar Vladimir 23.

Bloggerul rus și-a cunoscut soțul încă de la vârsta de șapte ani. Anterior, ea a fost căsătorită cu tatăl lui Vladimir, Alexey Shavirin, 47 de ani, care acum are grijă de cei cinci copii adoptați ai lor. Rusoaica  a divorțat de fostul ei soț după ce au fost împreună timp de 10 ani.

Femeia spune că cel de-al doilea soț are „cei mai fermecători ochi albaștri din lume”, dar   dar îl ceartă pe rețelele de socializare pentru că este „neîndemânatic” când împinge căruciorul fiicei lor și pentru că nu reușește să își păstreze un loc de muncă bine plătit în regiunea Krasnodar, aproape de Ucraina, unde războiul face ravagii.

Ea explică clar că îl sprijină din câștigurile ei din rețelele sociale, mai degrabă decât să-i permită să facă o muncă banală de birou.

Aceasta nu este îngrijorată de faptul că Vladimir Shavyrin va fi recrutat pentru războiul din Ucraina, deoarece are o scutire medicală în cazul unei convocări, relatează realitatea.net, conform Daily Star.

Cum vorbește rusoaica despre fosta ei căsnicie

Marina a spus că în căsătoria anterioară „nu trăia, ci se prefăcea”. 

„Am regretat că am distrus familia? Atât da, cât și nu. Am vrut să mă întorc la fostul meu? Nu”, a povestit ea. „Mi-a fost rușine că am ucis stabilitatea «mamei și a tatălui»”. 

După ce și-a dezvăluit relația, mulţi au încurajat-o să facă operaţii estetice ca să fie mereu tânără, însă femeia a declarat că nu vrea să pară mai mult decât este. 

„Atât de mulți oameni îmi spun să mă machiez – să îmi fac gene… din cauză că soțul meu este mai tânăr. Dar el s-a îndrăgostit de mine cu toate cicatricile mele, celulita, pielea și personalitatea mea excesivă. Iar eu nu vreau să par mai bună decât sunt”, a declarat ea. 

Ea a povestit, de asemenea, cum a insistat asupra unui contract prenupțial pentru a-și păstra toți banii și bunurile în cazul unui divorț de noul ei soț.  

Femeia și tatăl lui Vladimir au avut cinci copii adoptați, dar ea refuză să vorbească despre ei. 

Ce zice fostul soț despre întreaga situație

Alexey – despre care se crede că îi crește singur – a acuzat-o că l-a sedus pe băiatul ei când a venit acasă de la Universitate.

„Mi-a sedus fiul… Nu avusese o prietenă înainte de ea. Nu se sfiau să facă sex în timp ce eu eram acasă. Aș fi iertat-o dacă nu ar fi fost fiul meu….. Fugea spre patul fiului meu din dormitorul nostru când eu dormeam. După aceea se întorcea și se culca în pat cu mine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a mărturisit Alexey. 

10 celebrități care au apelat la mame surogat pentru a avea copii
Articolul anterior
Cele mai frumoase rochii la Premiile Oscar 2020
Articolul următor