Video! Un francez cântă în limba română ,,Dragostea din tei”, de O-Zone

Artistul francez Julien Doré a făcut un cover la piesa ,, Dragostea din tei” a fostei trupe O-Zone. Videoclipul a adunat, pe pagina de facebook a artistului, peste 6.000 de comentarii și cuvinte de admirație din toate colțurile lumii.

„Îți amintești când cântai „Ma-i-a-hi Ma-i-a-hu”, cine mă va judeca?!, spunându-ți: cine mă va judeca?!

Ei bine, iată micul clip a lui O-Zone, realizat cu Simone & Jean-Marc pentru Deezer și regizat de prietenul meu Bastien Shortbread, în studioul meu H7Me, în timpul înregistrării. Dar singura întrebare este dacă îți place sau nu?”, a scris Julien.

Incendiu uriaș în Voronej. Un avion militar s-a prăbușit în regiune, probabil fiind lovit cu rachete

Potrivit unor informații, în Voronej arde o bază petrolieră și se aud sirenele.

Un avion AN-24 s-a prăbușit în regiunea Voronej, cel mai probabil fiind lovit cu rachete.

Potrivit datelor preliminare, cel puțin 3 persoane au murit.

Prigojin, un nou mesaj: „Nimeni nu se va preda la cererea președintelui FSB”

Evgheni Prigojin a venit cu un nou mesaj în care a declarat că nu are de gând să cedeze. Liderul mercenarilor Wagner a menționat că nu își mai dorește ca „țara să trăiască în corupție, minciună și birocrație”.

„Nimeni nu se va preda la cererea președintelui FSB. Nu vrem ca țara să trăiască mai departe în corupție”, a declarat Prigojin.

„Când ni s-a spus că suntem în război cu Ucraina, eram în război, dar s-a dovedit că totul era furat. Acum lovesc în civili pentru că nu nimeresc. Suntem patrioți, iar cei care ni se opun sunt cei care s-au adunat în jurul gunoiului”, a mai adăugat șeful Wagner.

Primele reacții oficiale de la Kiev. Mihailo Podoliak: ,,Asistăm la începutul unui război civil în Rusia”

Consilierul al șefului biroului prezidențial ucrainean, Mihailo Podoliak a comentat revolta lui Evghenii Prigojin și a grupului paramilitar Wagner, afirmând că „lansarea contraofensivei ucrainene a destabilizat în sfârșit elitele rusești”, scrie BBC.

Primele reacții de la Kiev: E începutul unui război civil în Rusia

Potrivit acestuia, evenimentele se desfășoară conform scenariului despre care autoritățile ucrainene au vorbit pe tot parcursul anului trecut, transmite agora.md.

„Începutul contraofensivei ucrainene a destabilizat în cele din urmă elitele rusești, consolidând diviziunile interne care au apărut după înfrângerea din Ucraina.

Astăzi asistăm, de fapt, la începutul unui război civil. Grupul lui Prigojin cucerește instalații militare, cartiere generale și orașe întregi, întâmpinând puțină sau deloc rezistență pe parcurs, dezarmând ocazional soldați și polițiști.

Putin îl declară pe Prigojin trădător și anunță ordinele corespunzătoare către serviciile de securitate, dar nu se întâmplă nimic – o criză de control, o pierdere de facto a puterii. În același timp, Wagner își continuă marșul spre Moscova. Ucraina își continuă drumul. Spre granițele anului 1991”, a spus Podoliak.

Precizăm că, la 23 iunie, Evgheni Prigojin a acuzat ministerul rus al Apărării de un atac cu rachete asupra Wagner. Acesta a promis să răspundă și să „restabilească dreptatea în armată și în întreaga Rusie” și i-a îndemnat pe toți cetățenii ruși să i se alăture. În dimineața zilei de sâmbătă, Prigojin a anunțat că se află în Rostov și că sub controlul Wagner se află instalațiile militare din regiune, inclusiv aeroportul. Pe mai multe străzi din Rostov a fost amplasată tehnică militară și soldați. În Moscova și regiunea Moscovei a fost instituit un regim de operațiuni antiteroriste. În contextul acestor evenimente, președintele rus Vladimir Putin s-a adresat cetățenilor, acuzând Wagner de trădare și amenințând cu pedepse iminente.

Cancerul de sân, o afecţiune tăcută. ,,Nu doare și dacă așteptăm să apară simptome, boala e avansată”
Articolul anterior
Numărul deceselor creşte de la o zi la alta! 34 de moldoveni au murit astăzi răpuși de COVID-19
Articolul următor