Video. Un minor aruncat la pământ de tatăl unui alt copil, în incinta unui loc de joacă

Cazurile de violență asupra copiilor nu contenesc. Un caz șocant a avut loc, duminică, într-un parc din Hunedoara. Un bărbat aruncă cu bestialitate un copil la pământ, apoi pleacă. Imaginile au fost surprinse de un părinte aflat în parc. Băiatul de 13 ani a fost afresat de tatăl unui alt copil, chiar în incinta locului de joacă.

Părinții aflați în parc au asistat la scenele de groază, însă, nimeni nu i-a sărit minorului în apărare. Supărat după ce fiul său, în vârstă de 7 ani, și un alt minor, de 13 ani, s-au certat un bărbat a decis să-i face dreptate copilului său. Omul, în vârstă de aproximativ 29 de ani, a mers direct în zona locului de joacă și i-a băgat mâna în gât băiatului. Imediat l-a izbit cu putere de pământ.

Polițiștii spun că au fost sesizați în urma unui apel la 112, iar bărbatul a fost reținut.

Polițiștii au stat de vorbă cu martorii și au aflat că incidentul s-a petrecut în urma unei neînțelegeri între cei doi copii.

Copilul de 13 ani a fost dus la spitalul municipal pentru investigații. Băiatul nu a suferit leziuni grave, însă va rămâne în această noapte internat în spital pentru investigații medicale suplimentare.

sursa

Diaconia vă invită să alegeți un dar de solidaritate: mărțișoare personalizate cu impact social
Articolul anterior
Norul de praf saharian a ajuns şi în Moldova. Detalii oferite de specialiști
Articolul următor