Video! Un tată a opt copii este câștigătorul sezonului 18 ”The Voice” America

Un pastor de 41 de ani din Mississippi este marele câștigătorul al sezonului 18 ”The Voice”, un show susținut în premieră din izolare datorată pandemiei de coronavirus.

separator

După ce a fost desemnat câștigător, Todd Tilghman, un pastor de 41 de ani din Meridian, Mississippi, a sărit în sus de bucurie, într-o cameră mică, avându-i alături pe soția și cei opt copii ai săi.

Pe un ecran separat, antrenorul acestuia, Blake Shelton, părea la fel de încântat de reușita lui. De altfel, zâmbetul lui Blake și sărutul pe care l-a primit de la iubita sa, Gwen Stefani, la momentul final, au spus totul.

Pentru Blake, este a șaptea oară când câștigă trofeul, după patru sezoane în care marele premiu a revenit altcuiva din echipa de antrenori la The Voice. În finală, Todd a cântat I Can Only Imagine de la MercyMe, făcând-o pe Kelly Clarkson să plângă. ”A fost atât de emoționant. Mi-ar plăcea să vin la biserică doar ca să te aud vorbind. Ești foarte, foarte special”.

Todd a câștigat premiul de 100.000 de dolari și un contract cu Universal Music Group.

Finala, care a durat două ore, a însemnat un efort uriaș din partea producătorilor, care au fost nevoiți să pună cap la cap, în direct, 21 de call-uri video, atât concurenții cât și antrenorii aflându-se acasă, alături de familiile lor.

Sursa

Coronavirus: bilanțul a ajuns la 6.994 infectați. Localitățile în care crește epidemia
Articolul anterior
Încă doi bărbați care au suportat Covid-19 au donat plasmă
Articolul următor
Alte articole interesante