Video! Unui polțist german i-au dat lacrimile la o secție de votare din Munchen

Românii care au stat la coadă la consulatul din Munchen pentru a vota la scrutinul de duminică le-au mulțumit și i-au aplaudat pe politiltii care au lărgit cu garduri mobile perimetrul instituției astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.

separator

Românii au scandat ”Polizei! Danke polizei!” și i-au aplaudat pe oamenii legii germani. Unuia dintre polițiști i-au dat lacrimile de emoție. Înregistrarea a fost făcută și postată pe Facebook chiar de unul dintre românii care au stat la coadă să voteze, Marius Șortan, și a fost preluată pe pagină de Facebook a Poliției din Munchen.

”Această este reacția unui polițist german, care trebuie să trimită toți oamenii acasă, deși poliția a stabilit să lase oamenii să voteze cei care au stat toată ziua în soare , făcând un țarc. Ulterior cei de la consulat au închis ușile. RUȘINE lor, RESPECT poliției germane care au încercat, cât au putut să ne ajute”, a scris Șortan pe Facebook.

Jurnalistul Vlad Ursulean a anunțat duminică faptul că polițiștii germani au găsit o soluție ingenioasă pentru a le permite să voteze tuturor românilor aflați la coadă uriașă de la consulatul din Munchen: au realizat cu garduri un perimetru larg pe care îl consideră teritoriul consulatului. Asta înseamnă că toți românii din perimetru au dreptul să voteze.

”Final fericit la München, unde poliția a luat inițiativa de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și acum consideră că sunt pe teritoriul consulatului, deci vor vota cu toții. Unul dintre polițiști e născut în Brașov și ne-a vorbit la portavoce în română”, a scris Vlad Ursulean pe Facebook.

sursa

Minore exploatate sexual într-o gheretă din Piața Centrală
Articolul anterior
Fiul unui milionar rus şi-a ucis cu cruzime prietenul după ce a pierdut la un joc video
Articolul următor
Alte articole interesante