Video! Viorela Dimici a făcut senzație la show-ul culinar din Ucraina ,,Страна на вкус”, unde ne-a reprezentat țara!

Este cunoscută nu doar pentru frumusețea ei și, de mai nou, pentru aptitudinile în organizarea diverselor proiecte și evenimente de modă! Acum câteva luni, modelul și femeia de afaceri Viorela Dimici, tot ea câștigătoarea concursului internațional de frumusețe Miss Humanity Universe 2016, s-a făcut remarcată la un reality-show culinar internațional din Ucraina, unde ne-a reprezentat țara și a impresionat colegii de platou cu o cină tradițională moldovenească.

separator
Viorela Dimici a reprezentat Republica Moldova la show-ul televizat din Ucraina ,,Страна на вкус”, a cărui producție este difuzată în țara noastră chiar în această perioadă.

Cum s-a descurcat moldoveanca în cadrul show-ului televizat și cu ce delicii și-a impresionat oaspeții, puteți urmări în video-ul de mai jos, care transmite integral finala concursului:

Deși recunoaște că nu este expert în ale gastronomiei, frumoasa moldoveancă și-a luat în serios rolul și a gătit cu mult suflet, creativitate și imaginație, ca o adevărată gospodină. Totodată, talentata moldoveancă și-a demonstrat vocația de model și cea actoricească, aducând în scenă un adevărat show.Cu această ocazie, modelul ne-a mărturisit că a avut parte de o experiență frumoasă și s-a simțit mândră să ne reprezinte țara la acest concurs, unde concurenți din mai multe țări și-au prezentat tradițiile și bogăția culturală a neamului. În cadrul emisiunii au avut loc filmări, inclusiv, la Orheiul Vechi, în faimoasele beciuri Cricova. Și pentru că echipa de filmare a făcut o escapadă cu amintiri frumoase din Moldova, modelul moldovean a ținut să își invite colegii la casa părintească, servind vin bun și bucate alese, care fac cinste țărișoarei noastre și promovează turismul.          

Moldoveanul Oleg Tarnovschi a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de canotaj din Ungaria
Articolul anterior
Dereck J. Hogan, ambasadorul SUA la Chișinău, felicită Republica Moldova cu ocazia Zilei Independenței!
Articolul următor
Alte articole interesante