Video viral. Cum a fost surprinsă o profesoară însărcinată, de către elevii săi, la sfârșit de an

O profesoară care urmează să devină mămică a avut parte de o surpriză emoționantă la sfârșit de an. Aceasta a fost întâmpinată frumos de către elevii săi, cărora le este dirigintă.

separator
Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au devenit rapid virale pe Facebook, având în trei zile peste 2,3 milioane de vizualizari, scrie hotnews.ro. Se pare că diriginta urmează să plece în concediul de maternitate, iar elevul a explicat de ce el și colegii lui au făcut acest gest pentru diriginta lor, cu toate că s-au bucurat de îndrumarea ei doar o perioadă scurtă de timp:

„Doamnă dirigintă, nu a fost o perioadă lungă de timp de când ați fost împreună cu noi, dar noi ne-am îndrăgostit de dumneavoastră pentru că sunteți un om perfect și de oamenii perfecți te îndrăgostești imediat. Nu cred că există cuvinte pe lumea asta să vă exprime iubirea noastră. Ni se frâng inimile deoarece ne părăsiți, chiar dacă este pentru o perioadă scurtă de timp, dar să știți că o să vă așteptăm cu brațele deschise și gata să creem noi amintiri împreună. Ne-ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog, ați fost diriginta perfectă și nu există o persoană la fel de mărinimoasă, sufletistă, plină de viață, sunteți perfectă și vă iubim enorm. Din cauza emoțiilor nu știu ce să mai zic, am rămas fără cuvinte… dar faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm❤️”, a scris elevul Ștefan Mihai.

Momentul a fost surprins la Colegiul National „Gib Mihaescu” din Drăgășani, judetul Vâlcea, România.

Cea mai lungă zi – Cele mai mari Reduceri. Top Shop vă oferă -21% REDUCERE la absolut toate produsele și Oferte speciale de până la -60%!
Articolul anterior
Au fost deschise aplicările pentru Competiția Globală de Idei de Afaceri Verzi! Vrei să ne reprezinți țara la Finala Globală din Amsterdam? Aplică!
Articolul următor
Alte articole interesante