Videoclip răvășitor, până la lacrimi, despre siguranța în trafic! Trupa Lume: ,,Nu mă lasa singur în drum, spre casa mea!”

În contextul evenimentelor tragice care au avut loc în ultimele săptămâni în țara noastră, care au răpit vieți, videoclipul social al trupei ,,Lume” vine să atenționeze participanții în trafic despre urmările grave pe care le poate avea nerespectarea regulilor de circulație.

separator

Cu toții avem copii, părinți, frați, surori. Atunci când pornim la drum, cu siguranță, ne dorim să ne întoarcem acasă vii și nevătămați. Iar pentru aceasta este necesar doar un singur lucru – să respectăm regulile de circulație, să manifestăm respect în trafic pentru ceilalți șoferi, să ne pese de viața noastră și a celor din jurul nostru. Prea multe vieți sunt curmate pe drumuri.

Membrii trupei Lume, Irina şi Sergiu Covalschi, speră ca piesa și videoclipul, filmat de către ei, să se sensibilizeze oamenii și să le transmită un mesaj de atenţionare, pentru a evita tragediile rutiere.

Să facem curățenie înainte de Ziua orașului! Tinerii de la ,,Hai Moldova” vă așteaptă în Parcul „La Izvor” și la râul Bâc, pe strada Petru Rareș
Articolul anterior
Șoferița decedată în urma accidentului din sectorul Buiucani a fost petrecută pe ultimul drum. Imagini de la funeralii
Articolul următor
Alte articole interesante