Vino la ,,Târgul de Caritate cu Lilu”! Brandurile autohtone își consolidează eforturile pentru a ajuta o mamă cu doi copii rămasă fără casă

Duminică, pe 3 septembrie, vino să participi la ,,Târgul de Caritate cu Lilu”. Trei branduri autohtone îți vor pune la dispoziție confecții din cele mai recente colecții, dar și reduceri la colecțiile precedente. Pe lângă faptul că vei avea ocazia să îți îmbogățești garderoba cu piese vestimentare noi, fabricate de designeri autohtoni, participând la acest târg vei contribui la un act nemaipomenit de caritate!

separator
21151626_810367479124391_8445012519320376077_n

Cele trei branduri autohtone, Georgette, Creme Brulee by Velitextil-Plus și Etnika își consolidează eforturile pentru a ajuta o femeie cu doi copii să poată avea o casă a lor.

,,Dincolo de dorința de a contribui la dezvoltarea industriei ușoare din țară, cea economică, dar și pentru a crea locuri de muncă acasă, întotdeauna ne-am asumat și responsabilitatea socială, care vine odată cu statutul pe care îl au companiile noastre”, spun reprezentanții companiilor autohtone care declară că nu au putut rămâne indiferenți la cazul relatat de Lilu, care a făcut un apel la solidaritate pentru a o ajuta pe Tatiana.

Tatiana, o tânără mamă din Sîngerei, crește singură doi copii, dintre care băiatul cel mic, în vârstă de 2 ani, s-a născut  cu paralizie cerebrală infantilă.

Tatiana e singură pe lume, nu are nici cui să-i plângă pe umăr, nici de la cine să ceară ajutor. Nu are frați, surori! Tatal ei a murit când avea 3 luni. De la 5 ani, a rămas în grija bunicii, mama încercând să câştige o bucăţică de pâine pentru copilul său, muncind în Rusia. Cu 6 ani în urmă şi-a înmormântat bunica, apoi peste  3 ani, şi-a înmormântat şi mama.

Când avea mai mare nevoie de un suflet alături de care să treacă peste greutăţi, l-a întâlnit pe tatăl copiilor săi. Dar după naşterea mezinului, odată cu stabilirea cruntului diagnostic, paralizie cerebrală infantilă, cel care ar fi trebuit să-i fie ajutor de nădejde, a plecat, lâsând-o singură pe lume cu doi copii.9e7e8e00d7a99bffd99ca088fe3e3922-1024x683

Tatiana nu are o casă unde să locuiască împreună cu cei doi copii. În prezent, aceasta stă cu chirie într-o locuință din Sângerei, însă poprietarii au rugat-o să părăsească cât de curând imobilul. Așa că, în prag de toamnă, femeia nu mai are unde să plece cu copiii.

Familia are nevoie de o casă, de una mică, pe care ar putea să o cumpere în raionul Sângerei.

De ce raionul Sîngerei? Copilul mai mic are probleme grave de sănătate (paralizie cerebrală, formă spastică, retard neuromotor), urmează a se stabili gradul de dizabilitate. Va fi necesar ca băieţelul să urmeze cursurile de reabilitare. Cele mai aproape teritorial e centrul de la Bălți, care este la o distanță efectiv optimă de Sîngerei. Tatiana  nu are parte de niciun venit, decât de niște economii adunate de ea pe când copiii erau în orfelinat. Urmează să perfecteze cererea de ajutor social care poate fi perfectată numai dacă un loc de trai permanent. Și cum nu are o casă, Tatiana nu poate primi acum nici ajutoarele din partea statului.

,,Putem să-i fim Tatianei o familie, să îi devenim verişori, mătuşe, unchi. Împreună putem să îi îndeplinim visul de a avea o casă pentru ea şi copiii săi. Sper cât mai curând să vă bucur cu o postare din noua casă”, este mesajul lui Lilu, postat pe pagina sa de internet.

Pe 3 septembrie, brandurile autohtone Georgette, Creme Brulee by Velitextil-Plus și Etnika, te invită alături de Lilu, la Târgul de Caritate, care va avea loc la Pani Pit, pe strada 31 august 1989, 115, cu începere de la ora 10:00.

10% din suma adunată din vânzarea articolelor vestimentare va fi redirecționată către familia Tatianei!

Ce spune Smiley despre relația sa cu Gina Pistol?
Articolul anterior
Strigător la cer! Un antreprenor moldovean l-a tuns pe un copil şi i-a scris pe frunte „sunt un hoţ”
Articolul următor
Alte articole interesante