Viorel Mardare mai are nevoie de ajutor! Ajută-l să învingă definitiv cancerul

Regizorul Viorel Mardare duce o luptă crâncenă cu o boală gravă. O formă atipică de cancer i-a afectat deja mai multe organe, în prezent regizorul urmează un tratament specializat la o clinică din Austria. Pe 7 octombrie, e ziua lui Viorel și, probabil, cel mai scump cadou pentru el ar fi să audă verdictul medicilor că lucrurile merg într-o direcție bună și că în scurt timp tot coșmarul trăit va fi doar o amintire.

separator

Viorel îndură perfuzii, reacții adverse, pat de spital, grețuri, dureri și febră și a trecut de a doua sesiune de chimioterapie + imunoterapie. Totuși, rezultatele nu sunt cele așteptate, iar unul dintre motive ar fi faptul că boala a fost diagnosticată târziu. Medicii din Austria au fost nevoiți să facă anumite modificări în tactica de tratament, iar pentru a putea efectua încă 2 sesiuni de chimioterapie, mai sunt necesare 60 de mii de euro.

„Într-o bună zi, când va sta la masă înconjurat de copii și nepoți la a nu știu câta aniversare, își va aminti că la 37 a început să trăiască din nou. Într-o bună zi, ajungând la ușa unui medic pentru a nu știu câta investigație de rutină, își va aminti că la 37 i-a surâs norocul să cunoască doctori care l-au făcut să trăiască din nou.

Într-o bună zi, una foarte apropiată, pe 7 octombrie, când va simți efectele nu cele mai plăcute ale următoarei sesiuni de tratament, își va aminti cum până la 37 grija și dragostea miilor de oameni „i-au intrat sub piele”.

Pe 7 octombrie e ziua lui Viorel. Ne-am gândit mult cu ce să-l surprindem sau ce să-i dăruim ca să uite de cancer atipic, perfuzii, pat de spital, grețuri, dureri sau febră. Ne-am dat seama că la ai lui următorii 37 de ani putem miza pe cel mai frumos ce i s-a întâmplat recent – ajutorul Oamenilor.
Viorel a trecut de a doua sesiune de chimioterapie + imunoterapie la clinica Wiener Privatklinik din Viena, Austria. Prof. Dr. Wolfgang Koestler face tot posibilul ca prietenul nostru să câștige această luptă, chiar dacă se dă cu greu și cu multiple reacții adverse.

Rezultatele primei sesiuni n-au fost cele așteptate, de aceea medicul a fost nevoit să modifice tratamentul. Asta presupune alte investigații și alte medicamente, dar și un preț diferit de cel prevăzut inițial. Dacă în primă fază clinica a indicat în cont 129 de mii de euro, astăzi cu toate schimbările efectuate, Viorel trebuie să achite 165 de mii doar pentru cele șase sesiuni.
Costul estimativ inițial pentru prima sesiune de tratament – https://goo.gl/kWKW5y
Costum estimativ inițial pentru sesiunile 2 – 6 – https://goo.gl/LT3f88
Costul actualizat – https://goo.gl/nDhrPs

La această sumă se adaugă și cheltuielile curente ce țin de cazare, drum, medicamente adiționale și tratament ambulatoriu. Până acum s-au cheltuit circa 70 de mii de euro pentru tratamente/investigații în Republica Moldova, Germania și Austria din totalul de circa 120 de mii de euro acumulați de pe platforma GoFundMe, depuneri bancare și donații private.
https://goo.gl/ouHauf
https://goo.gl/qpgmSb

Din resursele rămase, reușim să acoperim cheltuielile pentru încă 2 sesiuni de tratament, iar pentru ultimele 2 sesiuni mai sunt nevoie de circa 60.000 de euro, sumă ce va acoperi tratamentul și costurile adiționale de cazare, transport și alte medicamente.

De aceea, noi, prietenii lui Viorel, Vă rugăm să-l ajutați să ducă la bun sfârșit această luptă!
Pentru donații online accesați linkul de mai jos sau apăsați aici: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Haideți să îl susținem, numai cu ajutorul vostru Viorel va reuși să învingă boala!
#ViorelMustGoOn”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook – Viorel Must Go on.

,,Maratonul Copiilor”, evenimentul care îmbină sportul și caritatea revine cu cea de-a V-a ediție!
Articolul anterior
În Germania, au fost lansate primele trenuri din lume care folosesc drept combustibil apa
Articolul următor
Alte articole interesante