”VIP Battle” emoționează artiștii până la lacrimi! (FOTO)

IMG_5426Grăbiți și tot mai nedumeriți de situația din țară, nu mai știm pe cine să credem sau pe cine să susținem. Dar orice incertitudine dispare când este vorba de a ajuta un om. Cel puțin pe asta a mizat Uniunea Internațională a Tineretului când a inițiat proiectul ”VIP Battale”. În mare parte a avut dreptate, mai ales în ce privește artiștii sau persoanele publice cărora le-a propus să lupte pentru o cauză nobilă.

separator

Mai trist este la capitolul susținători! Aceleași persoane (maxim 15 persoane, printre care și cei care au fost ajutați în edițiile anterioare), au venit la cea de a 3 ediție a proiectului ”VIP Battle”, care a avut loc ieri. Interpretul Boris Covali şi iubita lui Nelly Bragari s-au confrunta într-o ”bătălie VIP” cu soţii Marcel şi Cornelia Ştefăneţ,  pentru a o ajuta pe Irinuţa Bicov, o tânară de 17 ani, bolnavă de autism.  Interpreții au rămas îndurerați de faptul că tot mai puțină lume vine să susțină un copil bolnav.

IMG_5371

IMG_5278”Am participat la mai multe concerte de caritate, dar este prima dată când privesc în ochii copilului pe care îl susțin. Este foarte emoționant și totodată foarte trist. Unica alinare este zâmbetul și stropul de bucurie care se citesc în ochii Irinuței. A dansat alături de mine și m-am bucurat că am putut să o fac să se bucure, atât cât percepe ea această bucurie. Am să vin cu siguranță și la celelalte ediții, pentru că e trist până la lacrimi când unui copil boala îi răpește copilăria!”, a spus pentru unica.md, Boris Covali.

IMG_5326 IMG_5432 IMG_5453

Cornelia Ștefăneț își reținea cu greu lacrimile, când a văzut cum Irinuța a cuprins iepurașul adus în dar din partea familiei lor.

IMG_5447”Suntem pentru prima dată la un astfel de eveniment și avem mari emoții. Am ales cu mare drag un iepuraș moale pentru un iepuraș de copil. Nici nu știm dacă cuvintele ar putea descrie starea noastră, care este un amalgam de emoții. Cât de mult poate să îți răvășească sufletul un copilaș bolnav! Mulțumim din suflet pentru invitație și promitem să fim alături și de ceilalți copilași, eroi ai proiectului ”VIP Battle”, au declataț Cornelia și Marcel Ștefăneț.

IMG_5440

”Oamenii au fost alături de noi și au susținut-o pe Mihaela în ediția trecuta a proiectului. Astăzi am venit să susținem și noi pe Irinuța. Noi știm cât de important este să simți că oamenii îți înțeleg durerea și te susțin”, a spus Nadejda Harghel, mămica fetiței care a fost susținută în ediția a doua a proiectului ”VIP Battle”.

Natalia Bodiu

Trădarea un motiv de separare sau împăcare?
Articolul anterior
Și la noi poți găsi diamante la preț accesibil!
Articolul următor
Alte articole interesante