Vladimir Jirinovski, despre Maia Sandu: ,,E o femeie puternică”

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, a spus în cadrul unei emisiuni televizate că Igor Dodon este un „papă-lapte”.

separator

Vladimir Jirinovski a mai spus că decizia de anulare a acordului de colaborare cu „Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi, a fost influențată de unii funcționari din cadrul administrației ruse, scrie deschide.md.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni TV.

„Astăzi în Moldova, Dodon va pierde. Pentru că am ales un papă-lapte. Iar această femeie este puternică. Iar aici, un fost comunist, fuge dintr-o parte în alta.

De aceea a pierdut. Iar Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, noi am avut o colaborare. Am fost contactat și mi s-a cerut să întrerup relații cu el. Din ce motiv? Bine, am întrerupt. Dar el i-a transmis voturile acestei «femeiuște de orientare pro-română».

Trebuie să luptați pentru fiecare. Acest Usatîi este rus, este primar al municipiului Bălți, a fost gata să colaboreze, dar a fost respins de unii demnitari.

Poate cineva intenționat face asta, să pierdem? Să pierdem în Belarus? Să pierdem în Ucraina? Să pierdem în Moldova?”, a declarat Jirinovski.

Amintim că în urma procesării a 2092 din 2143 de procese-verbale, Maia Sandu a fost votată de 822.200 de cetățeni (54,58%), în timp ce Igor Dodon – de 684.117 (45,42%).

Punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea își reia activitatea
Articolul anterior
În Germania, persoanele vulnerabile în fața Covid-19 vor primi gratuit măști FFP2, cu protecție superioară împotriva virusului
Articolul următor
Alte articole interesante