Vladimir Putin ar avea un birou identic cu cel de la Kremlin, pe malul Mării Negre

Președintele Vladimir Putin şi-ar fi construit un birou identic cu cel de la Moscova în staţiunea Soci de pe malul Mării Negre pentru a da impresia la TV că este în Capitală.

Putin ar avea un birou identic cu cel din Moscova pe malul Mării Negre

Putin și-ar fi făcut, astfel, un birou identic în celebra stațiune turistică, pentru a se adresa oamenilor prin intervenții televizate, a dezvăluit săptămâna trecută publicația de investigații Proekt, transmite Digi24.ro.

Imaginea cu Putin aşezat într-un birou puţin mobilat, cu câteva fotolii bej, cu steagul Rusiei în fundal, a devenit una familiară pentru ruşii care au urmărit intervenţiile la TV în acest an, întrucât, din motive de siguranţă, preşedintele rus şi-a desfăşurat mare parte din activităţile oficiale de la distanţă.

Articolul citează înregistrările publice ale zborurilor efectuate de avioanele prezidenţiale care păreau să contrazică informările Kremlinului despre locul unde se afla Putin, precum şi mai multe surse anonime despre care se ştie că au cunoştinţe despre biroul duplicat din oraşul Soci de pe malul Mării Negre. Kremlinul a negat informaţia.

În astfel de momente, conform Kremlinului, oamenii ar trebui să creadă că preşedintele se află în capitală sau în apropiere, lucrând pentru a combate virusul, care a lovit Rusia puternic.

Preşedintele rus a avut numeroase intervenţii televizate cu precădere în timpul verii, televiziunea de stat precizând că el se afla la reşedinţa guvernamentală din aproprierea Moscovei, nu pe malul mării.

Femeia din Sângerei, spulberată de un tânăr beat, era lucrător medical și se deplasa la serviciu
Articolul anterior
Un om al străzii, găsit înghețat de poliție și plasat într-un centru special
Articolul următor
Alte articole interesante