Vladimir Zelenski, după prăbușirea elicopterului: O tragedie teribilă, o durere de nedescris pentru Ucraina

Preşedintele ucrainean, Vladimir Zelenski, spune că accidentul de elicopter de miercuri, la Bovarî, este o „tragedie teribilă”.

Zelenski, după prăbușirea elicopterului: Tragedie teribilă

Vladimir Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis condoleanțe rudelor și apropiaților celor decedați în accidentul de elicopter din Brovarî, regiunea Kiev, și a ordonat Serviciului de Securitate al Ucrainei, împreună cu Poliția Națională a Ucrainei, să afle circumstanțele tragediei, transmite Protv.ro.

„O tragedie teribilă a avut loc astăzi în Brovarî, regiunea Kiev. Un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență s-a prăbușit, iar la locul prăbușirii a izbucnit un incendiu.

Până în acest moment, trei copii au murit. O durere de nedescris. Un elicopter a căzut pe terenul unei grădinițe”, a adăugat Zelenski.

„Condoleanțele mele tuturor rudelor și prietenilor victimelor! Denys, Yevhen, Yurii, echipa Ministerului Afacerilor Interne… adevărați patrioți ai Ucrainei. Odihniți-vă în pace! Fie ca toți cei cărora le-a fost luată viața în această dimineață întunecată să se odihnească în pace!”, a reacționat președintele Ucrainei, conform Ukrainska Pravda.

În urma prăbușirii elicopterului în Brovarî, regiunea Kiev, și-au pierdut viața toți cei din conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Printre cei decedați se numără ministrul Afacerilor Interne, Denis Monastîrski, primul său adjunct, Evgheni Ienin, și secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Iuri Lubkovici.

În total s-au raportat 18 decese, iar printre cei care și-au pierdut viața se numără inclusiv trei copii. Acest lucru a fost anunțat de șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Ihor Klymenko.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Un soldat rus care a dezertat a fost împușcat în drum spre casă
Articolul anterior
Președinta Maia Sandu la Forumul de la Davos: ,,Vrem să fim parte a lumii libere”. Video!
Articolul următor