Vloggerița Valerie Lungu și stomatologul Alex Meroiu s-au despărțit

Vloggerița Valerie Lungu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul stomatolog Alex Meroiu. Cei doi s-au cunoscut în toamna anului trecut, iar la scurt timp tânăra moldoveancă cu peste 275 de umăritori pe Instagram se declara public extrem de fericită.

Valerie apărea în vlogguri comune pe youtube alături de iubitul ei, cei doi îndrăgostiți vorbeau chiar și despre copii. Totuși, relația nu a durat. Vloggerița a anunțat că este din nou singură, fără a dezvălui clar motivele despărțirii.

„De când mă știu am fost o fată naivă, am crezut în cuvinte și povești, am crezut într-o „dragoste adevărată”. Aș vrea să Menționez prin această mini descriere faptul că sunt singură. Cum am promis voi posta vlogul despre această relație si tot ce s-a întâmplat, deocamdată vreau să mă fac bine și să trec emoțional prin toate astea pentru a vă povesti la rece tot ce s-a întâmplat sau tot ce mi s-a întâmplat!( sper să înțelegeți ).

Eu nu ar trebuie să vorbesc foarte multe pentru că faptele vorbesc de la sine și până la urmă oamenii își arată adevarata față, mai devreme sau mai târziu!”, a scris aceasta.

În plină pandemie, medicii din Belarus sunt concediați sau chiar bătuți pentru că s-au pronunțat împotriva regimului Lukașenko
Articolul anterior
Deocamdată, în Republica Moldova nu a fost confirmată oficial prezența noilor tulpini Delta și Lambda
Articolul următor
Alte articole interesante