Vloggerul Dan Ioniță, despre fratele său Veaceslav Ioniță: ,,Nu prea mă știu cu el. El e cel mai mare și eu sunt aproape cel mai mic”

Influencerul Dan Ioniță a dezvăluit, într-un podcast Bandstage, în ce relații a fost și este cu fratele său, Veaceslav Ioniță, expert economic și fost deputat în Parlamentul R. Moldova.

Dan Ioniță, despre relația cu fratele Veaceslav: Nu prea mă știu cu elFoto: Fb.com/Dan Ioniță

„Poate va părea straniu, dar noi cu el nu comunicăm, nu prea mă cunosc cu el”, a precizat, printre altele, Dan, care este și om de afaceri, transmite Shok.md.

„Noi suntem șase frați și poate îți va părea straniu, poate o să râzi, dar noi cu el nu comunicăm. El e cel mai mare și eu sunt aproape cel mai mic. El face anul acesta 50 de ani, dacă nu greșesc, iar eu puțin peste 30”, a menționat Dan.

„Dacă a ajuns unde a ajuns și e economist, el a învățat foarte mult. Părinții ziceau că și în pod se ascundea cu cărțile, pentru că nu-i dădeau voie să citească.

El când a plecat de acasă, la Chișinău, la cămin, eu eram mic. El când venea acasă, îmi dădea mie o ciocolată, dar să stea cu mine la vorbă, „ce faci, bratan?”, nu. El ședea cu mama, hotărau ce să mai facă, pe atunci era perioada când era criză. Nu pot să zic că nu-l știu pe fratele meu, dar eu cu dânsul nu tare mă cunosc, nu am stat cu el și m-am jucat în nisip sau ceva”, a relatat bloggerul.

Acesta își laudă fratele, dar recunoaște că nu au o legătură foarte strânsă: „Da, am niște emoții pe care el mi le-a oferit când aveam vreo șapte ani. Avea o colaborare cu cineva din SUA sau Germania și avea printre primii din Strășeni un calculator. Păi când i-au dat lui unul nou, el mi l-a dat mie pe acel vechi. Nu zic, am simțit de la el emoții, el e fratele meu, bravo, dar eu tare nu mă știu cu dânsul”.

„Știu că e doctor în economie, a învățat foarte mult, a făcut și masterat, și doctorat, e doctor în economie. Când eram mic îl vedeam permanent la TV, când era vorba de întrebări economice. Asta înainte să fie el deputat. Când aveam eu 20 și ceva de ani, el a devenit deputat, dar nu a avut niciodată aere. Nu l-au luat acolo ca businessman sau ca om cu bani, l-au luat ca expert, a rămas la fel de simplu, se îmbrăca la fel. A devenit deputat, dar mari schimbări în familie nu au fost”, a dezvăluit Dan.

„Mulți îmi spun că datorită lui mi-am deschis magazin”, a mai mărturisit acesta.

Dacă l-a ajutat sau nu Veaceslav Ioniță în afacerea sa, vedeți mai jos:

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Compania „Teleradio-Moldova” se va moderniza cu sprijinul Guvernului Marii Britanii
Articolul anterior
Profitul Gazprom a scăzut cu 40% în anul 2022
Articolul următor