Vom scăpa de pandemie? Cum va fi anul 2021, conform previziunilor astrologilor

Pandemia de coronavirus va pierde teren în vara anului 2021, iar sectorul economic nu va reveni din criză nici în următorii ani.

Sunt previziunile astrologului Cristina Oxenti, care spune pentru publika.md, că, per ansamblu, 2021 va fi mai liniştit ca 2020 şi un an al începuturilor.

„2021 nu va fi un an uşor, dar mai uşor decât anul precedent datorită ingresiilor planetare Jupiter, marea conjunctură cu Saturn. Vom avea ocazia să dăm start unor noi începuturi, care vor dura cel puţin 20 de ani şi mai mult”, a afirmat astrologul, Cristina Oxenti.

În contextul pandemiei, Cristina Oxenti susţine că multe ţări vor păstra încă anumite restricţii până la sfârşitul acestui an.

„Ce ţine de situaţia pandemică, situaţia se va ameliora uşor din primăvară în vară, încolo. Asta înseamnă că lucrurile se vor produce treptat. Următorii ani ne vor aduce alte surprize, iarăşi legate de starea sănătăţii. Se prevăd alte surprize de acest fel”, a menţionat astrologul, Cristina Oxenti.

Până la o economie stabilă, vor trece mulţi ani, susţine astrologul.

„Vor fi schimbări pe toate sectoarele vieţii, dar mai ales pe sectorul economic şi sectorul economic va avea de suferit în următorii ani pentru că se vor produce iarăşi schimbări la nivel de structuri, la nivel de politici monetare”, a spus astrologul, Cristina Oxenti.

Referitor la zodii, cei mai privilegiaţi în 2021 vor fi Gemenii, Balanţele şi Vărsătorii.

La mulți ani! Bine ai venit, 2021! Cum spui „Un An Nou fericit” în alte limbi
Articolul anterior
Ungaria nu va folosi vaccinul fabricat în Rusia. Care este motivul?
Articolul următor
Alte articole interesante