A vrut să semene cu păpușa Barbie! Și-a pus implanturi de silicon mărimea 18

Fiecare femeie vrea să arate atractivă pentru ceilalți, în special pentru sexul opus. De aceea, deseori acestea se adresează chirurgilor plastici, pentru a-și schimba caracteristicile corporale cu ajutorul operațiilor estetice, altele însăt totuși preferă să se sculpteze cu ajutorul sportul și a unei nutriții echilibrate. Toată lumea are propria sa viziune asupra frumuseții. De exemplu, Martina Big din SUA și-a schimbat complet exteriorul. Femeia și-a pus implanturi de silicon mărimea 18. În plus, ea zilnic merge la solariu și își injectează melanină pentru o culoare cicolatie a pielii.

separator
Anterior, operațiilor estetice femeia era o blondă subțire și muncea în calitate de stewardesă la o companie Avia locală. Martina spune că și soțul său, Michael o susține și chiar îi dă sume mari de bani pentru a-și schimba aspectul. De altfel, și el nu se dă la o part și visează să devină un bărbat mulatru.
Dar ție cum ți se pare schimbarea? 

Două persoane au decedat și cinci au fost rănite în urma prăbușirii unui pod, în Rusia
Articolul anterior
Alarmant! După rujeolă, un nou virus se răspândește în rândul copiilor. Părinții sunt îndemnați să își vaccineze micuții
Articolul următor
Alte articole interesante