Weekend în sărbătoare pentru Corina Țepeș și Costi Burlacu

smaranda0Sfârșitul de săptămână a început frumos pentru cuplul Corina Țepeș și Costi Burlacu. Sâmbătă, chiar de dimineață, toți membrii familiei Tepeș-Burlacu au făcut pact cu soarele și au mers la o cafenea pentru copii. Acolo, Smărăndița, fiica celebrului cuplu, urma să își sărbătorească cea de a 4 aniversare. O sărbătoare pregătita cu mult drag de părinți, special pentru această ocazie.

separator

”Smaranda este cel mai frumos dar de la Dumezeu, cea mai prețioasă floare,cu  care începe, de 4 ani încoace, primăvara noastră. Și pentru că este bucuria și sărbătoarea noastră, am vrut să-i facem o petrecere specială a cărei eroină să fie chiar ea. Nu am invitat toate rudele și prietenii, ci toți prietenii ei. Am vrut să se simtă foarte-foarte bine alături de copilași și clovnul invitat”, ne-a spus interpreta.

Pregătirile care au durat câteva zile și-au meritat efortul, pentru că Smaranda s-a simțit prințesa zilei și a primit foarte multe cadouri utile. Deși are multe păpuși acasa, Smărăndița a mai cerut câteva de ziua ei. Și pentru că părinții nu o pot refuza, i-au adus în dar o păpușă sirenă și mulți pupici.

Costi Burlacu a fost la fel de emoționat ca acum patru ani. Aceaste emoții se pot citi printre rândurile scrise pe o reţea de socializare.

”Acum 4 ani, pe 2 martie 2009 asistam la nașterea fetiței noastre Smaranda. Nu stiu cum a zburat timpul, dar deja avem o prințesă în casă care cântă, recită, dansează, scrie, desenează și ne surprinde în fiecare zi. Astăzi, alături de alți copii minunați am suflat 4 luminarele de pe tort. Să crești mare Gogoașa lu’ tati!”

smaranda3 smaranda5 smaranda7 smaranda8 smaranda10
smaranda11

text: Natalia Bodiu

Vera Wang – rochii de mireasă primăvară/vară 2013! (Foto)
Articolul anterior
Cei mai geniali copii din lume!
Articolul următor
Alte articole interesante